Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

SMS 11.07.

István, miért nevezed Kína és Amerika közös pontjának az erőszakot? Azért, mert kivégzik az aljas gyilkosokat? Hát nem ez volna itt is a követendő út? Mi értelme van őrizgetni őket a börtönökben, amikor a méltó büntetés egyértelműen a halál lenne számukra? Vagy szerintetek nincs igazam?
 Gabi, Győr  
 
 A ménfőcsanaki Világosvár utcában egy nagy fehér kutya rendszeresen kiszökik és támadja az utcán lévőket. A tulajdonos a sorozatos figyelmeztetések ellenére sem tesz semmit. Ha megmérgezem, büntethető vagyok. És a gazda?
Egy kutyabarát utcabeli 
 
  Kérdem attól a „kedves" embertől, aki már harmadszor tépi le Écsen a középső buszmegállónál a menetrendet, miért idegesíti ennyire, hogy ott van? Van,  akit érdekel, hogy mikor mennek a buszok.
 
 Reszeli úrnak ezek után felajánlanám, hogy teletankolom az A6-osát, hogy elutazhasson egy kicsit pihenni.  
 
 Tisztelt T! A gimnáziumi érettségivel nem kell verned a melled! Nem látszik meg a többségen! T. Yard! Nem vagyok irigy, de azt hiszem, hogy te vagy az egyszerű! 
 
 Tarsoly úr! Minek kell történni ahhoz, hogy szakembert ültessen az ETO kispadjára? Ez már gyalázat!
Joe
 
 A jó Isten vigyázzon reád, Bozso!
Zoo, Győr

  Fiona, szánalmas vagy. Te mit csinálsz a bruttó 110 ezerért, hogy szorongatják a torkod és mégis tudsz rendőrért kiáltani? Üdvözöllek:
T. 
 
 ÁPV Rt., figyelem! Lízingelnék 10–15 éves futamidővel bármilyen állami ingatlant. Feltételeim: az ingatlant állami vállalat saját költségen újítsa fel, majd bérelje ki 10–15 évre a lízingdíjnak megfelelő összegért. Ajánlatokat   a szociálisan érzékeny milliárdos jeligére várom.
Justitia
 
 Reszeli! Kaposvár–Győri ETO 1–0.   Köszi, doki! No comment!
007 
 
  Semmivé lett a franciák által kitalált jelmondat: szabadság, egyenlőség, testvériség. Idegen „kultúrák" randalíroznak Párizsban! Egyenlőek, testvérek-e? Nem!
Figyelő 
 
  Yard! Vigyázz, szét ne ess az óriási „műveltségedtől"! Nem értem, miért  ereszkedsz le és állsz szóba az ilyen irigy, dologtalan, egyszerű alja néppel, mint amilyenek mi vagyunk! Te jobbat érdemelsz!
Fiona
 
 Nekem is tetszett a nap SMS-e. Drukkolok nektek, és remélem, a zsiráfos irattartós lány is olvasta.
Orsi 

   Kérdezném attól, aki az ikrényi temetőben szeretteim sírjáról ellopta az örökmécseseket: nyugodt lelkiismerettel tetted-e rá a szeretted sírjára?
Egy ikrényi 

  T. úrnak! 5 évvel ezelőtt a nyílt utcán  egy illető le akarta lőni a kutyámat, mert ugatott, később engem is. Telefonáltam a rendőrségre, 20 perc múlva meg   is érkeztek. Elmondtam, mi történt, ezután nem egy alapos személyleírás érdekelte őket, hanem az, hogy merre ment. Beültek az autóba és elmentek. Mi alapján kezdték keresni az illetőt? Szerinted ezeknek a rendőröknek volt gimnáziumi érettségijük? Üdv.:
Valaki
 
 Amúgy tisztelt BM-esek, egy kőműves nem érdemelné meg a 200 ezer forintos nyugdíjat? Ha ő tud dolgozni 40 évet, önök miért nem?! Na és ki az irigy?!
Mexx01
 
 Tisztelt Yard! Szóval te megdolgozol a pénzedért! A napod felén  a benzinkutakon és egyéb helyen üldögéltek. Miért nem tudtok akár 35 évet dolgozni?!
Mexx01

 
 Kedves Yard! Szerintem te állsz hadilábon a gondolkodással. Nem a nyugdíj összegével van   gond, hanem a rengeteg munkahellyel, ahol a volt BM-es pöffeszkedik. Elveszi a lehetőséget az aktív dolgozni akarótól, akinek van két-három gyereke. Most már érted? 
 Csaba, Győr 
 
 Tisztelt Luigi és a többiek! A gyilkos 15 évet kapott, mert ennyit érdemelt, vagyis   mert a bíróság  így határozott! Az a gyilkos kaphat 15 évet, aki mentálisan beszámíthatatlan! Sajnos ilyen a magyar törvény.
Jogász 
 

 Tisztelettel megkérek mindenkit, hogy tartsa karban a kéményét, mert borzasztó, hogy pl. Sopronban a Király J. utcában esténként nem lehet szellőztetni a bűz miatt. 

  A nyugdíjakkal kapcsolatban az a véleményem, hogy meg kellene húzni azt az összeghatárvonalat, ami felett nem lehet pluszban munkát vállalni. Akinek magas   a nyugdíja, az ne vegye el a munkát másoktól! Csak az dolgozhasson (ha még bír), akinek a nyugdíja a megélhetéshez kevés. Ezért meg az állam szégyellje magát! Meg a megalázó gyes összegéért is. Nem tudom, miért van minimálbér, ha sok nyugdíj és a gyes még ezt sem éri el. Igaz, ezt az államnak kell fizetni...
Roni 
 
  Nálunk egy ártatlan ember élete mindössze 15 évet ér. Amerikában ugyanezért 50 évet adnának.
 Gabi, Győr
 
 Tubi! A drog is tiltott. Üdv.:
J.
 
 Justitia! Végre egy ésszerű gondolat. Köszönet! Szép napot!
 J. 
 
 Én is BM-es vagyok! 90.000 Ft a fizetésem havi 240 óra munkáért! Megmondaná valaki, hogyan lesz ebből 200.000 Ft-os nyugdíj? És ki az, akinek annyi a nyugdíja?
Ipok 
 
 Jobb lehetne a BM megítélése, ha a mostanában „utcára kerülő" állományt az iskolában nem arra oktatnák, hogy ők a civilek felett állnak. Tisztelt BM-esek! Nem  véletlenül van a rendőrautón a „Szolgálunk és védünk!" felirat. Vagy igen?
Oldtrucker  

 T. uraim! Eltértek a tárgytól. A lényeg, hogy a nyugdíjas BM-esek és HM-esek elfoglalják a munkahelyeket és még adót sem fizetnek. Valamint szidják a fiatalokat, hogy dologtalanok. Ez a felháborító!
Vill 
 

  27 hónapig voltam (nem önként) BM-es. Ebben volt három karácsony, három szilveszter! Egyet sem a családdal töltöttem.
OKE
 
 Emberek, a 200 ezres nyugdíj csak provokáció. Ne dőljetek be mindennek! Jót röhögnek rajtatok.
Egy falusi
 
 T. sárdobálók! Emlékezzetek a tűzpárbajban hősi halált halt Ősz  Zsigmondra! Ő is BM-es volt.
 OKE 
 
   T. Csib! Amit a mai határőrök csinálnak önként, pénzért, azt néhány éve még sorkatonák csinálták ingyen! Ha utánanézel, hogy egy év alatt hány ember hal meg   szolgálat közben a BM fegyveres testületeiben és összehasonlítod a tűzoltókkal, mentőkkel, gépkocsivezetőkkel vagy az építőipari munkásokkal, akkor rájössz, hogy   nem a ti foglalkozásotok a legveszélyesebb. Mégis ti mehettek el kiemelt nyugdíjjal akár 25 év után. Nem a pénz, az aránytalanság bántja az embereket.
Justitia
 
 
A rendőrautót fényképező kedves önkéntes jogkövető állampolgár mit keres gyalogosan az úttesten, ha szabad kérdezni? Ha már annyira betartja a KRESZ-t.
London, Győr
 
 Ismeretlen válaszoló!   Hogy tudsz ekkora badarságot írni? Még városban sem jut egy óvónőre 24 gyerek, nemhogy falun! Egyébként mindegy, hányan vannak egy csoportban, az óvodában a felügyeletükre bízott gyerekekért ők a felelősek!
Mia 
 

 Tisztelt  Öttevényen száguldozó teherautó-sofőrök, magát rutinosnak vélt személyautó-sofőrök. Az utca nem autópálya! Figyeljünk egymásra, amíg tragédia nem lesz!
Egy, a családját féltő lakos 
 
 
 T. Tacsi! Én is találtam egy magyar vizslát a postaládámban. Szerintem tegyük a kijelölt gyűjtőhelyre, hogy elegen legyenek!
Mészi 
 
 
 Mamika! Vegyen magának erdőt, nyugalmat az, aki kárpótláson erdőt kapott. Milliókért eladta vagy kiirtotta, és nem telepített helyette. Azt próbáltam ecsetelni, hogy sportolnak kulturáltan Európában. Nálunk is lehetne!
Nixe 

  Vitéz! Én egy éve keresek munkát diplomával, nyelvtudással, vagy válaszra sem méltatnak, vagy azt mondják, legyek magánvállalkozó. Az eddigi legjobb ajánlatom bruttó 60 ezer volt. Szóval lusta vagyok? Mindennap pályázatokat adok be. A nyugdíjasokról meg annyit, hogy egyetlen fiatal tanító sem tud miattuk dolgozni. 
Zlatan 
 

   Tubi! Mikor lesz emléknapjuk azoknak a mártíroknak, akiket a keresztény egyház ölt meg? Indiánok, keresztes lovagok, zsidók, boszorkányok, ártatlanok stb. Vannak pár millióan!
 Doyle

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyertes Zsuzsa nyerő szériában

Mostoha körülmények között is képes sminkelni, koncentrálni, szerepet tanulni, egyszóval: igazi… Tovább olvasom