Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 24°C Még több cikk.

SMS 12.05.

Tisztelt Pityu! Köszönöm az üzleti kedvességét, de én eddig is de. 10-ig intéztem a szenteste napi vásárlásomat! Arra voltam kíváncsi, kormányunk megszavazta-e,   hogy az üzletben dolgozók is emberek. Békés karácsonyt!
Nixe
 
 
 Izu, az önkormányzati bérlakás piaci értékének az ötven százaléka neked fillér? Akkor jó neked.
Bérlő 
 
 Mexx01! Nem az osztrák rendszámokat védtem, hanem a magyar nőket! Jeleztem, a magyar férfiak sem viszonyulnak másként az Ausztriából jött autósokhoz, mint a nők!  Másképp látom a világot, mint te? Örülök minden új reggelnek, még ha nehéz is, de szép az élet! Mint oly sokszor, most is tévedtél.  Kívánom, legyen ez életed  legnagyobb tévedése: soha nem dolgoztam külföldön!
Nixe
 
 
  Kérdem én, milyen főnök az, aki iszik és az alkalmazottakon hajtja be a „kitalált hiányokat", csak hogy ne kelljen fizetnie?
L

 Emberek, Tony Blair látogatása után végre rá kell jönnötök, hogy az EU-nak csak piacra, bérrabszolgákra, azaz gyarmatokra van szüksége!

Tubi
 
 Syna! Köszi a szakvéleményt a mentők gumijáról... Mit gondolsz, hogyan közlekedünk? 10 centi magasan a föld felett?
Nino
 
  Emberek! Az egyik bevásárlóközpontban más ár van kiírva és mást ütnek be a pénztárban. Nem a kevesebbet. Engem jól átvágtak, okuljatok!
Egy vásárló  

 Gratulálok, E.ON, már majdnem két napig nem volt áramkimaradás. Érdekeltek az elem- és elektroszerviz-bizniszben, sajna, viszem a videót, számítógépet!
Nagyszentjánosi
 
  Koloszár úr cikkét alátámasztva, München mellett csónakáztunk két órát, a parton vadiúj bringáink, rajta farmerdzseki, lezárás nélkül. Mikor kijöttünk, ott volt minden...
 
  Akik azt mondták, hogy Újvárosban kívánnak a legkevésbé lakni, a Kossuth utcán túl  jártak már (volt Gorkijváros)? Szép, csendes, kertes házakkal teli rész. Aki nincs    tisztában azzal, hogy pontosan milyen területet takar az Újváros név, az ne nyilatkozza azt, hogy elhanyagolt, romlott környék!
Lia 

  Kedves Z750! Hogy is van ez? KISZ-es, nem KISZ-es? Elfelejtetted, hogy O. V. kormányában több egykori MSZMP-párttag volt, mint a Horn-kormányban? És kérlek, azt se   feledd, hogy a Kádár-rendszer parlamentjének, aminek ugye Apró Antal volt jó ideig az elnöke, egy katolikus pap, egy apát volt jó darabig az alelnöke és sok   egyházi ember volt képviselő ugyanebben a parlamentben. A politikusoknak – jobb is, bal is – megvolt a rendszerváltás = meggazdagodtak! Nekünk meg nem!
Crowley
 
  Anyuka! Gyes ’67 óta van. Mindig is botrányosan kevés volt, pedig kismamának lenni 24 órás szolgálat!
Andi
 
 Köszönjük az ikrényi babaklub vezetőjének és a Mikulásnak az ünnepséget, hogy gyermekeinknek örömet adtak.
Anya Ikrényből

 Öcsi! Kikérem magamnak, amit írtál! Tisztelek, becsülök minden idős embert, beleértve a szüleimet is! Ha tehetném, kétszer (vagy többször) ennyit adnék! Nekünk, mai fiataloknak viszont már saját magunknak kell gondoskodnunk a nyugodt öregkorról, ha egyáltalán megérjük...!
Tanárnő 
 
 
   A választási kampányközpénzt a képviselők fizessék vissza! Nem megválasztás esetén is egy jószolgálati alapítványba.   Első dolguk megszavazni  saját fizetésemelésüket,  amíg sokan mások havi 30–35 ezer Ft-os nyugdíjból, fizetésből élnek. 
Feri 
 
 
  Amíg sokan minimálbérért dolgoznak, nem kéne a nyugdíjemelésről beszélni. Hiszen szinte már nincsenek kisnyugdíjasok.
Fire 
 
 A  biztosítómnak üzenem: nemcsak a havi biztosítási díjakat kell tudni beszedni, hanem a kártérítéseket is minél előbb rendezni. Remélem, a Jézuska  meghozza a várva várt 15.000 Ft kártérítésemet, amit már több hónapja intézek. Köszönettel:
Kissné  

   Pityu! Nagyon jó a meglátása. Itt már tényleg csak a pszichológia segíthet. De akkor az állami vezetőséggel kezdjük! Üdv.:
J. 

 Z750! Mi az, hogy ne merészeld? Ilyen fenyegetéstől azok is elhatárolják magukat, akiket védeni próbálsz. A hangnemed viszont bravúrosan demagóg. Aki nincs veled, az ellened van? Ja, és aki nem elvakultan jobboldali, az nem biztos, hogy kommunista. Nekem van véleményem, de   nem azért közlöm, hogy másoknak is rögtön ugyanaz legyen. Hanem azért, hogy némely általam szélsőségesnek ítélt SMS-t ellensúlyozzak a magam módján. 
 Szenilla


A csornai termált minden télen fejlesztik, nyárra nincs változás.  
 
 Kedves Syna! Mit szól a babakötvényhez? 18 évesnek lenni úgy, hogy 2,4 millió van a számlán, úgy gondolom, már nem lesz olyan nehéz pályát kezdeni! Fordíthatja tanulásra, vehet autót, akár hitelre lakást! Ha nem is nagy ütemben dübörög az ország, de szerintem cselekvőképes a   kormány.
Mexx01 

 Gyalázat, hogy 2005-ben, az Európai Unióban olyan emberek politikai tényezőnek számítanak, akik nemrég még az MSZMP tagjai vagy vezetői voltak!
Tubi
 
 Kevesebb feketemunkás. Hurrá! De jó, be lettem jelentve 4 órára minimálbérrel! Nagy haszon az államnak!
Efi
 
 Érthetetlen, hogy a legnagyobb lakossági bank  idén háromszor emelte a készpénzfelvételi díjat és többször a zárlati díjat is. Hol van a felügyelet?
Monetáris
 
  T. Lenc! Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli – mondja a közmondás. Mi nagyon örültünk volna, ha a csecsemőink kaptak volna bankbetétet az államtól.
M. I. 

 
 Nem az a szomorú, hogy a Nyugatról érkező külföldiek nem beszélnek magyarul, hanem hogy sok erdélyi, felvidéki magyar még Magyarországon sem   mer megszólalni magyarul!
Prso
  A nejem mobiljára át vannak irányítva egy szabadidő-sportegyesületnek a hívásai. Köze nincs hozzájuk! A szolgáltató tehetetlen, azt   mondja, nem tud semmit sem tenni addig, amíg az egyesület nem reagál. Ez ám a színvonal! Az asszonyt meg   zargatják éjjel-nappal.
Medve  
 
  Győr   lakói! Szomorú, hogy a köztünk élő fedél nélkülieket az éhezés is fenyegeti. A közelgő karácsonyra tekintettel fogjunk össze! A szociális munkásoktól várjuk, mi az, amire  szükségük van és hova juttassuk!
Sz. 
 
 Gyerekek! Semmi baj! Minden tökéletes, dübörög a gazdaság! – mondta a Belgiumban élő barátom.
Boka, Rajka

  Diák! Dolgozz napi 10–12 órát, kelj 4–5 között és válassz, ha megteheted: 15 perc autó vagy 1 óra busz. Ettől már sznob lennék? Mellesleg nincs gyakorlatod vezetésből, így a hozzászólásod inkább sértő, mint értelmes!
Bob, Győr

 A Kapuvári SE-nél kiváló edzők, vezetők mennek el, valami nincs rendben.
  KL
 
 Kevesebb feketemunkás? Majd minden vagyonőrt kék könyvel alkalmaznak, bélyeg meg semmi.
Józsi
 
  Tisztelt Nixe! Ha ennyire nem tetszik Magyarország helyzete, mehetsz más országba, ahol biztosan minden tökéletes. Vagy ha javítani akarsz, legyél te a miniszterelnök!
Alexa 
 
 Mit hallok?! A nyugdíj adóköteles lesz! Ez a statisztika becsapása. A nyugdíjemelés %-át sújtja az adó %-a, ami az államé lesz. Újabb átverés!
Figyelő 


 Kedves Megtaláló! Én egy 2és fél éves kisfiú vagyok, aki nagyon szeretné visszakapni december 2-án kora reggel a 4-es buszon elhagyott, narancssárga hajú, kék ruhás Pippi babáját. A nyugodt alvásom kelléke picurka korom óta... Köszönöm:
 Borbély Andrea, 70/3124-896
 
  Minden nagyobb városnak van egy kulturált főtere, igényes burkolattal, fákkal, padokkal, hangulatos vendéglátóhelyekkel, lüktető élettel. Győrnek csak egy szégyellni való barokk tere van a múlt „emlékeivel" fűszerezve! Európa kulturális fővárosa?
 
 Győri, aztán kávézás közben nézheted a szomszéd krematóriumot.
F. Robi
 
 A Fidesz 2001-ben törvényt alkotott, hogy a kormány szabályozhassa az „energiák" fogyasztói árát. Azóta nem változtatták. Az MSZP tagadja, pedig papír van róla.
Izsi
 
 Autóstesztek szerint csak a drágább, minimum 20.000 Ft-os téli gumi olyan minőségű, amivel a kívánt hatás elérhető. Olcsó téli gumi nem téli gumi?
Autós
 
  Az egyik nagy kábelszolgáltató a Hír TV-t kivette az alapdíjcsomagból és a drágábba tette át. Médiaegyensúly, 2006? Már csak a zavaróállomás hiányzik.
Izsi 
 

 Ata! Pont a durrogás benne az élvezet! Az ilyen begyöpösödött agyúak miatt, mint te,  nem lehet legálisan petárdázni szilveszterkor! Kösz! Európa, de nagyon messze vagy még tőlünk!
Jimmy 

  T. Tintás! Azért annyira nem kell sajnálni a lomisokat! Rengeteg embernek van olyan munkahelye, hogy télen fagyoskodik! Egyébként minden dolgozó távol van a családjától egész nap! És sokan szinte csak minimálbérért. A „koldulással" egyetértek. Én is voltam egyszer lomizni – még akkor, amikor boldog-boldogtalan ment, és tényleg megalázónak éreztem! Hát ezért nem lett belőlem lomis, inkább itthon kerestem munkát!
Bökkenő, Kapuvár 

 T. Lpg! Én ilyenen már nem csodálkozom, mikor azt mondják körgyűrű, mikor már a gyűrű is kör, vagy tűzcsap, amiből víz folyik, de ha azt látod egy ajtón „Nők", ne menj be, mert csajok helyett egy koszos budit találsz.
Koxy, Győr  

 Vad angyal, csacska angyal, győri kék angyal, a felnőttek szörnyülködnek, a gyerekek megdöbbennek! Ez betlehem? Nézzétek meg a mecséri betlehemet, érdemes, kis falu, kis betlehem, de élethű.
Egy utazó

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Visszaáll a vényfelírás rendje

2006. január elsejétől újra a korábbi gyakorlat szerint írhatnak fel recepteket az orvosok. Tovább olvasom