Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

sok vereség után kiesés

A tizennegyedik helyen végzett a kapuvári futballcsapat az NB III Bakony-csoportjában, így elbúcsúzott a harmadosztálytól. Három-négy meghatározó játékost szeretnének igazolni.

labdarúgás

Nem ilyen esztendőt remélt a kapuvári sportvezetés, amelyik egy éve vette át az egyesület irányítását. Az NB III Bakony-csoportjában évek óta meghatározó szerepet játszó rábaközi együttes az elmúlt esztendőben rendkívül hullámzó teljesítményt nyújtott. Az edzőváltás és játékosvándorlás után kiesett az NB III-ból.
Varga András, az egyesület vezetőségi tagja a Kisalföld érdeklődésére elmondta:
„ Alapvető célkitűzésünk volt, hogy sportszerű küzdelemben harcolja ki a csapat a biztos bentmaradást. Meghatározó játékosokat hoztunk nyáron, de sajnos nem váltak valóra az elképzeléseink. Az edzőváltás még szeptember végén történt, de nem mi küldtük el a trénert, hanem ő állt fel a kispadról. A szezon végén jeleztük néhány játékosnak, hogy nem tartunk igényt a további szolgálataikra. Megpróbálkoztunk a Kapuváron lakó vagy Kapuvárhoz kötődő játékosok visszahozatalával, de e téren sem jártunk sikerrel. A téli felkészülés során aztán már az új szakvezető elképzelései szerint dolgoztunk és a tavasz első harmadában jól is szerepeltünk. Néhány játékos hiánya, de főleg Füsi sérülése nagyon meglátszott az eredményeinken, hiányoztak a góljai és egyre feszültebb lett a hangulat az eredménytelenség miatt.”
A csapat a 30 mérkőzés felét elveszítette, találkozónként átlagban mindössze egy-egy gólt szereztek a kapuvári labdarúgók és a begyűjtött 31 bajnoki pontjukkal a kiesést jelentő 14. helyen végeztek.
A versenykiírás szerint kiesett a csapat, de...
„ Jelezték a klub vezetőségének, hogy küldjük el a nevezésünket a Bakony-csoport versenybizottságához. Előfordulhat ugyanis, hogy mind a hat harmadosztályú csoportban tizennégy csapatos lesz a mezőny és így mi is indulhatunk. Ennek reményében már megkezdtük a felkészülést az új bajnokságra.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Listára kerünek az ételmérgezést okozó vendéglők

Várhatóan augusztus 1-től érhető majd el az ÁNTSZ honlapján az a lista, amelyen olyan büfék,… Tovább olvasom