Délmagyar logó

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 22°C Még több cikk.

Sophia Loren-hasonmás lett Kakuja Eszter

Sophia Lorenként is bemutatkozik a nagyvilágnak volt kolléganőnk, Kakuja Eszter. Egy olasz fotós fölfigyelt arra, hogy Eszter nagyon hasonlít a világhírű filmcsillagra, s meghívta a Csongrád megyéből származó, ismert modellt az olasz fővárosba fotózni. Sophia–Eszter képeit nemsokára kiállításon láthatják az olaszok – és lesz újabb fotózás is.

Az olasz díva és magyar hasonmása: Kakuja Eszter. Fotó: Laura Cani
Hogyan kezdődött? Kakuja Eszternek egy magyar modellügynökség adatbázisában szereplő fotójára fölfigyelt Laura Cani, olasz fotós hölgy. Feltűnt neki: Eszter nagyon hasonlít a fiatalkori Sophia Lorenre. Megkereste azt a modellügynökséget, mellyel Eszter kapcsolatban áll, s meghívta Rómába, fotózásra. Egy leendő kiállításán szerepelnek majd a Kakuja Eszter-fotók.

– A fotózás a közelmúltban, egy hosszú hétvégén zajlott: csütörtökön mentem, péntek-szombaton, napi öt-öt óra alatt elkészültek a képek, vasárnap jöttem vissza. Több száz felvétel készült rólam – mondja Eszter.
A képek készítője, aki már Sylvester Stallone, John Malkovich mellett sok további sztárt is fotózott, kiállítást készít a felvételekből. A jövő év elején néhány újabb sorozatot készít Eszterről, akkor már római műemlék épületek előtt, fekete-fehérben – még kifejezettebben a Sophia Loren-hasonlóságra összpontosítva.

Milyen érzés volt Eszter számára, amikor megkeresték mint Sophia Loren-hasonmást, ráadásul a világhírű filmcsillag szülőhazájából?
– Nagy megtiszteltetés volt, de tulajdonképpen nem ért váratlanul: szinte nincs olyan fotós, aki valaha engem fényképezett, és ne tűnt volna föl számára a hasonlóság – mondja Kakuja Eszter.

Névjegy

Kakuja Eszter – akinek révén Magyarországnak igazi, Olaszországban is elismert Sophia Lorenje van – gyermekkorát a Hódmezővásárhely melletti Batidán töltötte. Évekig volt újságíró a Csongrád Megyei Hírlapnál. A szépségszakmával kapcsolatos karrierje a kilencvenes években kezdődött, amikor egy Miss Universe Hungary-versenyen a legjobbak közt, különdíjasként végzett.

Lát-e hasonlóságot Sophia Loren és a saját életútja között?
– Ő is vidéki lányként indult, mindkettőnknek meg kellett küzdenie a sikerért. Persze az én sikereim nem mérhetők az övéhez – mondja Eszter. Meglehetősen visszahúzódó típus, ennek tulajdonítható: nem szerepel a bulvárlapokban unos-untalan. Amikor viszont nagy ritkán szerepel, nagyot alakít: fél éve ő volt az a lány, akinek testéről mint gésáéról, sushit (egzotikus japán ételkülönlegességeket) fogyasztottak ismert sztárok egy budapesti étteremben – amint meg is írtuk. Most pedig Sophia Loren-hasonmás. – Teljes mértékben szüleimnek köszönhetem a hasonlóságot, és nem plasztikai sebésznek – hívja föl végül a figyelmet Eszter. Különben nemrég elvégzett egy budapesti krupiétanfolyamot, pókerversenyekre jár osztani – ennek ellenére nem pókerarca van, hanem Sophia Loren-arca.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mit jelent önnek a hűség napja?

Tovább olvasom