Délmagyar logó

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 3°C | 11°C

Sopron

1 (1) Diósgyőr 2 (1)

Sopron, 600 néző. V.: Mészáros.


Rabóczki – Homei, Bagoly, Sifter, Munteanu – Ankamah (Szabó T., 54.), Horváth A. – Demjén, Magasföldi (Korudzsiev, 75.), Németh D. (Cigan, a szünetben) – Feczesin. Edző: Selymes Tibor.
Szalma – Farkas, Mogyorósi, Elek, Kerényi (Buz, 74.) – Stanic (Rubint, 61.), Katona, Szögedi – Foxi – Douva, Simon (Binder, 57.). Vezetőedző: Csank János.
Gsz.: Feczesin (11-esből, 22.), ill. Simon (31.), Foxi (73.)
A bemelegítésnél megsérült Radu, akinek a helyére Sifter Tamás került a hazai védelembe.
A félidő közepén előnyhöz jutott a Sopron. Magasföldi végzett el szabadrúgást 22 méterről és a labda a 16-oson belül felállított sorfalban tartózkodó Stanic kezéről vágódott le. Mészáros játékvezető habozás nélkül büntetőt ítélt, amelyből Feczesin a balra vetődő Szalma mellett a jobb alsó sarokba helyezte a labdát. 1–0. A játék képe alapján váratlanul egyenlített a Diósgyőr. Stanic eltolta a labdát a kiszolgáltatott helyzetben lévő Rabóczki mellett, bár hosszan szöktette magát, a labda pont jó volt az érkező Simonnak, aki 10 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. 1–1.
Bő negyedórával a befejezés előtt Binder ügyesen pörgett a labdát Szögedi elé, aki a tehetetlen Rabóczki mellett önzetlenül középre passzolt és Foxi hat lépésről az üres kapuba lőtt. 1–2.
Hazai vezetésnél ziccere volt a Sopronnak, amelyet kihagyott és az ellenakcióból egyenlített a Diósgyőr. A folytatásban Selymes Tibor együttese mezőnyfölényben játszott, ám a Diósgyőr tudatosabban futballozott és volt egy Foxija, aki messze kiemelkedett a mezőnyből.
Jók: Rabóczki, Bagoly, Demjén, ill. Szalma, Farkas, Mogyorósi, Elek, Szögedi, Foxi (a mezőny legjobbja).
Selymes Tibor: – Csapatom a második diósgyőri gól után fejben feladta a mérkőzést. A továbbjutás még nem dőlt el.
Csank János: – Szünet után azt gondoltam, egy döntetlenre jók lehetünk, de egy szépségdíjas góllal meg is nyertük a mérkőzést.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyerjen mozijegyeket a Taxidermiára

Nyerjen mozijegyet a Taxidermia c. film november 10-ei vetítésére, melyen magával a rendezővel is… Tovább olvasom