Délmagyar logó

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 35°C Még több cikk.

sopronban a pápa

Az NB III Bakony-csoportban csapataink közül csak az SVSE-GYSEV játszik hazai pályán (ma 13 ó).

labdarúgás

SVSE-GYSEV–Pápa. Bácskai és Somogyi munkahelyi elfoglaltsága miatt hiányzik, mellettük Katona Sándor játékos-edzőt legutóbb kiállították, így ezúttal ő is a kispadról irányítja a társait, akik a következő összeállításban lépnek pályára: Németh G. – Lovranits, Varsányi, Grubits, Kuzmich, Reineck, Párkányi, Kelemen, Szabó A., Homor, Horváth B.
Csorna–Keszthely. A sérült Csík és Németh I. hiányzása mellett a következő csapat veszi fel a küzdelmet: Lőre – Horváth I., Csonka, Fenyő, Nagy Sz., Nyerges L., Jakab, Baán, Bárány, Tóth Z., Hollósi.
Andráshida–Kapuvár. Pintér és Licskai sérülés miatt nem léphet pályára. A tervezett összeállítás a következő: Kleizer – Riedinger, Bencsics, Dan, Szabó D., Horváth Gy. (Dezamits), Markó N., Horváth A., Böcskör, Bóna, Varga L.
Marcali–Jánossomorja. Elmozdulni az utolsó helyről – ez a jelszó Jánossomorján –, amelyhez mindenképp pontszerzésre van szükség, de legbiztosabb a három pont begyűjtése lenne. Az eltiltások leteltek, a sérültek felépültek, így a következő csapat lép pályára: Tóth I. – Göblyös, Koltai, Andrejcsák, Szabó D., Zalka, Plachy, Hegedűs, Szalka, Bagoly, Kovács P.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisebbségekért díj

Győr. A városi közgyűlés a kisebbségek napja alkalmával „Kisebbségekért” díjakat adományoz… Tovább olvasom