Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Sopronért-díjjal tüntették ki a női kosárlabdacsapatot

Sopron Cziráki Viktória Sopronért-emlékéremmel és díszoklevéllel tüntették ki az MKB Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapatot, miután megnyerte a 2006–2007-es Magyar Kupát és Magyar Bajnokságot. A csapat ötmillió forint jutalmat is átvehetett.
Rendkívüli közgyqlést hívtak össze tegnap a soproni városházán, a képviselők az MKB Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapat jutalmazásáról határoztak. A Magyar Kupán és a Magyar Bajnokságban egyaránt győztes soproni lányokat Sopronért-emlékéremmel tüntette ki a testület.
Dr. Fodor Tamás polgármester köszöntötte a lányokat, és nemcsak nekik, de edzőiknek is gratulált, valamint mindazoknak, akik támogatták, segítették a csapatot.
Mint fogalmazott, a soproniak nemzetközi szintq elismerést vívtak ki a kétszeres győzelemmel.
Ezt követően a városvezetők Sopronért-emlékérmeket és okleveleket adtak át a lányoknak, a két edzőnek és Török Zoltánnak, a Raabersport Kft. ügyvezetőjének. A csapat ötmillió forint jutalmat is átvehetett.
Az MKB Euroleasing nevében az ügyvezető mondott köszönetet az erkölcsi és anyagi elismerésért, és meghívta a városvezetőket az Evita címq musical szombat esti díszelőadására, melyet az arénában a bajnokcsapat tiszteletére szerveztek.
Rendkívüli közgyqlésen határoztak: A városvezetők a jutalmazás után pezsgővel köszöntötték az MKB Euroleasing lányait.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Úszik a boldogságban a Google-alapító

Saját esküvőjére menyasszonyával együtt úszva érkezett Sergey Brin, a Google egyik alapítója. Tovább olvasom