Délmagyar logó

2016. 12. 05. hétfő - Vilma -6°C | 4°C

Sós stangli

Elkészítése: 50 dkg lisztet 22 dkg margarinnal elmorzsolunk, 3 egész tojást teszünk hozzá, majd 2 dkg élesztőt tejben felfuttatunk és ezt is hozzátesszük a masszához, végül sót. Jól összegyúrjuk és 8 cipót csinálunk a tésztából. A cipót külön kisodorjuk és nyolcfelé vágjuk. Kifliket csinálunk, megkenjük a tetejét tojássárgájával, sót és köményt teszünk rá, előmelegített sütőben sütjük.

Kertész Gyuláné, Hegykő

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jack és Rose balladája

Jack és Rose azonban nagy egyetértésben élik mindennapjaikat. Idilli életük azonban teljesen… Tovább olvasom