Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Stohl András szégyelli magát és sajnálja a történteket

Rettenetesen sajnálom, ami történt, és nagyon szégyellem magam - mondta Stohl András, a hajnalban Fót közelében közúti balesetet okozó színész-műsorvezető szombaton késő délután az MTI telefonos megkeresésére.
Stohl csupán annyit közölt, hogy a színházból hazafelé, Fótra tartott, amikor megtörtént a baj, majd hozzátette: nem igaz, hogy a karambol után azonnal elhagyta a helyszínt. "Megvártam a mentőket, s csak utána távoztam, de egyebet nem mondhatok, mert az ügyvédek azt tanácsolták, hogy várjuk meg a vizsgálat végét" - fűzte hozzá.

A hallhatóan megtört színész azt mondta, "borzalmasan" érzi magát, rettenetesen sajnálja és nagyon szégyelli, hogy immár nem először történt vele ilyesmi.

"Hibás vagyok, és megérdemlem, hogy ezek után széttépjenek az újságok, illetve hogy az emberek azt gondolják rólam: borzalmas alak vagyok" - jelentette ki Stohl András, majd megviselt állapotára hivatkozva elnézést kért, és bontotta a vonalat.

Az MTI szombat kora reggel tudta meg, hogy otthonából előállították Stohl András színész-műsorvezetőt, mert gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy ő vezette azt az autót, amely balesetet okozott hajnalban Budapest és Fót között.

A Duna Televízió is gondolkozik a színész sorsáról

A baleset áldozatainak gyors felépülést kíván a Duna Televízió, nagyon sajnáljuk, ami történt - mondta Herczeg Dóra. A Tűzvonalban című magyar akciósorozat egyik főszereplőjét Stohl András alakítja.

Az origo hírportál január 14-én számolt be arról, hogy a Duna TV átvette a sorozatot a Magyar Televíziótól.

Nem vállalja az X-Faktor műsorvezetését

Az RTL Klub megdöbbenéssel értesült arról, hogy Stohl András szombat hajnalban autóbalesetet okozott. Stohl András a mai napon értesítette a csatornát, hogy a történtek miatt nem vállalhatja az ősszel induló X-Faktornak, Európa egyik legrangosabb zenei tehetségkutatójának műsorvezetését - olvasható a kommünikében.

Az RTL Klub egyetértett és elfogadta a műsorvezető döntését - írták, hozzátéve, hogy a csatorna mielőbbi gyógyulást kíván a baleset sérültjeinek.

A Nemzeti Színház sajnálja a történteket

A Nemzeti Színház vezetősége sajnálattal értesült Stohl András autóbalesetéről, és a baleset sérültjeinek mihamarabbi felépülést kíván - közölte a teátrum vezetősége szombaton az MTI-vel.

Stohl András 2003 óta tagja a Nemzeti Színház társulatának.

A teátrum kommunikációs vezetője az MTI megkeresésére azt mondta, hogy a közleményben foglaltakon túl mást nem szeretnének közölni.

Meghallgatták és hazaengedték a színészt

S. Andrást mint balesetben részt vevőt a dunakeszi rendőrkapitányság munkatársai meghallgatták, majd hazaengedték - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PRMFK) sajtóügyeletese szombat délelőtt az MTI-vel.

Kovács Viktória tájékoztatása szerint a dunakeszi kapitányság ismeretlen tettes ellen indított eljárást közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt.

Jelenleg szakértői véleményekre várnak.

Összetört gépkocsik az árokban. Fotó: MTI
Összetört gépkocsik az árokban. Fotó: MTI

Az MTI szombaton úgy értesült, hogy otthonából előállították Stohl András színész-műsorvezetőt, mert gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy ő vezette azt az autót, amely balesetet okozott hajnalban Budapest és Fót között.

A PMRFK sajtóügyeletese akkor az MTI érdeklődésére annyit erősített meg, hogy egy 43 éves fóti férfit, S. Andrást, előállítottak egy szombat hajnalban történt balesettel összefüggésben.

A rendőrség honlapjára felkerült szombat reggeli közleményben a PMRFK arról adott tájékoztatást, hogy "személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a Dunakeszi Rendőrkapitányság illetékességi területén".

Közölték: a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szombaton 4 óra körül egy személygépkocsi közlekedett Budapest felől Fót irányába, amikor a 2102-es számú út M0-s autópálya és Fót közötti szakaszán - egyelőre ismeretlen okból - áttért a szemközti sávba, és nekiütközött két szabályosan közlekedő személygépkocsinak.

A baleset következtében az egyik járműben egy ember súlyosan, a másikban szintén egy ember könnyebben megsérült.

"A vélhetően vétkes sofőr a helyszínt a baleset után elhagyta" - írták.

Kovács Viktória szombaton 11 óra után az MTI kérdésére elmondta: vérvétel útján fogják megállapítani, hogy ittas volt-e a sofőr, vagy sem. Ez az eredmény várhatóan jövő héten fog megszületni.
2002 júliusában súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba Stohl Andrást, miután autójával közlekedési balesetet szenvedett a 30-as úton, Aszód és Gödöllő között. A gépkocsi - ismeretlen okból - felborult, hármat pördült, és a tetejére borulva egy árokban állt meg. Később a rendőrség közölte, a színművész közepes alkoholos befolyásoltság állapotában volt a baleset idején.

A bíróság végül 112 ezer forint pénzbüntetésre ítélte Stohl Andrást, és 1 év 9 hónapra bevonta a jogosítványát.

Olvasóink írták

76 hozzászólás
 • 76. vári 2010. május 10. 12:08
  „Orfeusz
  Ki és miben szenved hátrányt attól, ha egy színész meleg (és nem reklámozza, hogy az)?
  Az alkoholizmus más lapra tartozik.”
 • 75. Orfeusz 2010. május 10. 08:05
  „71. a Nemzeti Színház ne legyen buzik és alkoholisták munkahelye!!!”
 • 74. Orfeusz 2010. május 10. 08:03
  „Vigyázat! Stohl "sajnálja" és krokodilkönnyeket hullat .... Azt hiszi, hogy a színészkedésével meg tudja menteni a koszos egzisztenciáját! Ne higgyünk neki! Börtönben a helye, mert különben újra részegeskedik és gázol! Bűnözőről van szó! Színpadon, tv-ben helye nincsen! Egy züllőtt, nagyképű alak!”
 • 73. flexsnake 2010. május 09. 23:37
  „Már régen életfogytiglant kellett volna kapnia. Még egy ilyen arrogáns, beképzelt senki nincs a földön.”
 • 72. Moon 2010. május 09. 22:49
  „Egy jó ügyvéd és szépen minden elintéződik. Pénz beszél! Ez a valóság.”
 • 71. vári 2010. május 09. 21:33
  „Orfeusz

  "Mellette a színházban nyüzsögnek a buzik, a deviánsok stb. Halló új kulturális kormányzat! Itt az idő! Várjuk az igazi MAGYAR NEMZETI SZÍNHÁZAT, feddhetetlen vezetőkkel és művészekkel!!!!!"

  Nem tudom, tudsz-e róla, de a művészek többsége nem él(t) feddhetetlen életet.
  Ezzel nem azt akarom sugallni, hogy minél züllöttebb valaki, annál inkább művész, de valamilyen összefüggés azért van.
  Másrészt, nem igazán értem, hogy jön ide a szexuális orientáció. Stohl ártott embereknek a viselkedésével, nem is egynek, ellenben Alföldi azzal, hogy hazai pályán játszik, nem árt senkinek. (Az, hogy némelyek csámcsognak rajta, nem az ő hibája, és - ebből következően - az sem, ha netalán a gyereked úgy döntene, hogy homokos lesz, csak mert látta Alföldit a tévébe´. Ami egyébként orbitális marhaság, csak azt az érvet megelőzendő írtam le, hogy "de rossz példát mutat a gyerekeinknek". Ki, az az ismert ember, aki sosem reklámozta a szexuális orientációját, vagy azok, akik csámcsognak róla, hm?)”
 • 70. vári 2010. május 09. 21:25
  „barkzso

  Ki a francot érdekel, hogy ballib vagy nem ballib?
  Minek kell ezt mindenbe belekeverni?”
 • 69. m.bzs 2010. május 09. 20:16
  „nagypappa!azért mert ő az ország Bucija"neki mindent lehet ezekszerint,ez Magyarország és ezek a celebek!”
 • 68. nagypappa 2010. május 09. 20:07
  „Na meg a fegyvertartási engedély. Ennél kisebb dolog miatt egy vadásztársamat 60 ezer Ft pénzbírsággal sújtotta a bíróság. Mivel nem jogkövető magatartást tanúsított bevonták a fegyvertartásiját. Kérdezem Bucinak miért nem vonták be?”
 • 67. Manitu007 2010. május 09. 19:16
  „Gondolom Drogtesztet nem csináltak,pedig kellett volna !”
 • 66. m.bzs 2010. május 09. 19:05
  „Sajnos ezért vannak a sztárügyvédek,hogy az ilyeneket kimossák a szarból,gondolom,majd az rtl-klub"intézkedik".Gondolom,ha mindezt egy civil ember teszi,rég előzetesben lenne,és nem kellene azon gondolkoznia,hogy visszavárják-e a munkahelyére?Sajnáltatni tudja magát,az biztos.”
 • 65. rodnás 2010. május 09. 18:58
  „Itt már nem elég a szégyenkezés. Stohl Andráson más már nem segít, csak az, ha néhány évig börtönőrök felügyelete mellett gondolkodik majd azon, hogy érdemes-e ittasan autót vezetni?!!”
 • 64. m.bzs 2010. május 09. 18:40
  „Ja, a mocsok,kiment külföldre,elnevezte magát shane54-nek ,utána tovább kaszált,de biztos "szörnyű"lehetett neki is,de itt most nem róla van szó,hanem erről az agyonsztárolt idíótáról,most már szégyellheti magát,sokra mennek vele a sérültek,amikor kijózanodott elgondolkodott-e azon mit is követett el?Az élettársát is nagyon szeretheti,ha már ilyenre kényszeríti,szép...”
 • 63. cumania 2010. május 09. 18:01
  „A könyv még hagyján, de írt egy búcsúdalt is az áldozata emlékére! Először megölte, aztán abból is pénzt akart kaszálni... Mocsok gyilkos!”
 • 62. vveron 2010. május 09. 17:16
  „micsoda?? császár előd még könyvet is írt (kvázni hasznot húzott) erről? nem semmi...”
 • 61. pocokkaa 2010. május 09. 16:52
  „Mivel szóba került Császár Előd, akit NEM kívánok védeni, semmi közöm hozzá, csak annyit javaslok, olvassátok el az önéletrajzi regényét. Érdemes. Én azért tettem meg, mert a jogosan/jogtanul őt vádló 100 emberből 98 nem olvasta a könyvét, nem hallgatta meg őt, márpedig bármilyen jellegű vádnál mindkét oldalt megéri meghallgatni még akkor is, ha az embert jogosan/jogtanul elvakítja a düh. Egyetlenegy másodperc sem kellene a baleset utáni életéből.
  Bucit meg lehet tényleg be kellene zárni egy pár évre ahhoz, hogy felfogja, nem ülünk autóba ittasan, mert megölhetünk valakit. Szerintem egy 5 év alatt még ő is vágná ezt a dolgot, amihez az átlagembernek nem kell börtönbe vonulnia...”
 • 60. Kiss123 2010. május 09. 15:08
  „Ugye soha többé nem kerül képernyőre?..nem színész, nem ember..”
 • 59. spiler 2010. május 09. 14:44
  „meguszhazja ez a PATKÁNY
  1.nincs cserben hagyás mert ő hivta a mentöket
  2.eltünt a hekyszinről mondhatja,hogy otthon ivott
  3. HA VALAKI TALÁLKOZIK VELE ÉS KÁRT CSINÁL AZONNAL LEÜTNI,LEKÖTÖZNI.....
  HOGY LEHET JOGSIJA A3 CSAPÁS RÁ IS VONATKOZZON!!
  SZEMÉT EMBER”
 • 58. m.bzs 2010. május 09. 13:51
  „Ha mindezt egy civil követi el,szerintem már előzetesben lenne,de gondolom a rtl sztár ügyvédjei elintézik,megússza az tuti.Azt nyilatkozta a "mi kis bucink" nem vállalja az x-factort ezek után,de sajnálom majd ő is azzal fog jönni,mint a császár előd,tönkre tették a karrierjét,mi lesz a sok 15éves sikítozó libákkal?majd szét szedték a multkor is az x-factor felvételén,egyébként meg szégyellheti is magát a 3gyereke elött,kijózanodott már vagy most is vedel?”
 • 57. VásárhelyiÁgi 2010. május 09. 12:02
  „Legalább szegény Daróczit végre leveszik a napirendről...”
76 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emlékmű készül a diktatúrák áldozatainak

Szobrot állít a huszadik századi mártíroknak a fővárosban az Emberi Méltóság Tanácsa - írta szombati… Tovább olvasom