Délmagyar logó

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 0°C | 11°C Még több cikk.

Sulinet Expressz: kizárt cégek

A Sulinet Expressz program második ellenőrzése a közelmúltban zárult le. A szaktárca korábbi közleménye szerint a vizsgálat során kiderült: a programban részt vevő cégek beszerzéseinek túlnyomó többsége a keretszerződésnek megfelelően történt, ugyanakkor öt szállító súlyosan megszegte a keretszerződést.
Velük szemben a minisztérium a keretszerződésben foglalt legsúlyosabb szankciót alkalmazza: kizárja őket a programból.

Az Oktatási Minisztérium hangsúlyozta: a kizárások nem érintik a vásárlók adó-visszaigényléseit. A minisztérium, illetve az Educatio Kht. rendszeresen ellenőrzi a Sulinet Expressz programban részt vevő cégeket, még ebben az évben további négy vizsgálat várható. A most kizárt cégek 45 nap múlva ismét pályázhatnak – tájékoztattak a sajtóirodán.

Az oktatási tárca a Dunaweb Internet Szolgáltató Számítástechnikai Kft.-t, a Robohardware Elektronikai Szolgáltató Kft.-t, a Tom-Technik Kereskedelmi Szolgáltató Kft.-t, az Unitel City Computer Számítástechnikai Kft.-t és az EMJ Hungary Számítástechnikai, Kereskedelmi Szolgáltató Kft.-t zárta ki a Sulinet Expressz programból – közölték a minisztérium sajtóirodáján.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kajárpéci kapusról

Túlzás nélkül állítható, hogy a kajárpéci "Kapus" - az egyik helyi pincesor - jelenti egyik fontos… Tovább olvasom