Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Súlyosan bántalmazta férjét egy 80 éves néni

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya indított nyomozást, életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy nyolcvanéves nő ellen a Kiskunhalasi Kórház orvosának bejelentése alapján – tájékoztatta az OBJEKTÍV Hírügynökséget Hortobágyi István, a Bács-Kiskun Megyei RFK sajtóreferense.
Az eddig beszerzett adatok és bizonyítékok szerint Csólyospálos Kossuth utcában egy idős házaspár szomszédsága arra figyelt fel, hogy augusztus huszonkettedikén reggeltől nem látják a portán kertészkedni nyolcvan éves szomszédjukat. Bekopogtak a házba, ám az idős férfi ugyancsak nyolcvan éves felesége nem állt velük szóba, bezárkózott. A szomszédok ezután értesítették körzeti orvost, tekintettel arra, hogy az idős házaspár között mindennaposak voltak a veszekedések és bajt gyanítottak. A kiérkező orvos sem nyert bebocsátást. Csak az asszonyt látta ő is, a férfi nem mutatkozott.

Ezután került sor tegnap a helyi körzeti megbízott értesítésére, akit szintén nem akart beengedni a házba a hölgy, de a rendőr bemászott a kerítésen, majd sikerült bejutnia a lakásba, ahol az asszony férje tehetetlenül, vérző fejjel feküdt. A Kiskunhalasi Kórház orvosai a férfit megvizsgálták és megállapították, hogy agytörzs alatti bevérzése van, mely minden valószínűséggel bántalmazás eredménye.

Ezután került sor a megyei nyomozók értesítésére, akik elvégezték az ilyenkor szokásos halaszthatatlan nyomozati cselekményeket, ám a nénivel nem tudtak kommunikálni, akit emiatt ugyancsak Kórházba szállítottak, és egyelőre az orvosok pszichiátrián kezelik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

„ Zene-bona” tábor

Zene-bona tábort szervez a Horváth József Alapfokú Művészetoktatási Intézmény negyvenhárom fős… Tovább olvasom