Délmagyar logó

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

Sümeg

1 (1) Kapuvár 1 (1)

Sümeg, 200 néző. V.: Gyarmati.


Kovács G. – Tímár Sz., Kovács D., Dencs, Remete, Hogyor, Zsebe, Szente, Zsigmond (Vágusz R.), Vágusz A. (Gőgös), Bencze. Edző: Péter Zoltán.
Kleizer – Horváth, Zsirai, Füsi, Deák, Licskai, Tóth, Szpevár (Végh), Hegyi, Markó (Dezamits), Szűcs. Edző: Csorba János.
Gsz.: Szente, ill. Szpevár.
A 3. percben a 16-os sarkánál Füsi visszapasszolt Licskainak, aki lövésre vállalkozott mintegy 17 méterről, a labda azonban lepattant a védőkről, így Füsi került ziccerbe, de 11 méterről a kapu fölé lőtt. A 17. percben Hegyi indításából Füsi indult meg, ám nagy helyzetben a kapusba lőtt. A 18. percben a Sümeg vezethetett támadást, Szente 18 méterről lőtt és az egyik kapuvári védő lábán megpattanó labda a tehetetlen Kleizer felett a kapuba vágódott. 1–0. A középkezdésből Szpevárt indította Zsirai, aki az ügyetlenkedő védő mellett nagy helyzetben a kapusba lőtt. A 22. percben Hegyi indításával Szűcs iramodott meg a bal oldalon, Zsiraihoz továbbított, aki élesen középre lőtte a labdát és az érkező Szpevár szinte a gólvonalról passzolt a kapuba. 1–1. A 40. percben Füsi indította Tóth B.-t a bal oldalon, aki öt méterről szorongatott helyzetből a kapusba lőtt. A 70. percben Szpevár startolt rá a 16-oson belül egy lecsorgó labdára, megtolta, de a kimozduló kapus elhúzta a lábát, 11-es. A büntetőt Füsi rúgta balra középmagasan, ám a jó irányban mozduló kapus hárított.
Jók: Szente, ill. Kleizer, Tóth.
Péter Zoltán: – Egy kis szerencsével pontot szereztünk.
Csorba János: – Jól kezdtük a mérkőzést, a helyzetek viszont kimaradtak, ezért egyre kapkodóbbá vált a játékunk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mennyibe került az iskolakezdés?

Tovább olvasom