Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

SVSE-GySEV

1 (0) Kapuvár 2 (1)

Sopron, 200 néző. V.: Keszthelyi.


Németh G. – Somogyi, Katona S., Lovranits, Horváth B., Párkányi, Varsányi, Kelemen (Grubits), Szabó A., Majoros (Bácskai), Homor (Katona A.). Edző: Majoros Zoltán.
Kleizer – Bencsics, Riedinger, Horváth Gy., Szabó D., Böcskör Zs., Markó, Pintér, Varga L. (Licskai), Áder (Dezamics), Horváth A. (Renner). Mb. edző: Böcskör György.
Gsz.: Varsányi (11-esből), ill. Pintér (2).
A 25. percben Markót szerelték gyanús körülmények között a hazaiak 16-osán belül, a játékvezető sípja azonban néma maradt. A 42. percben formás kapuvári akció végén Markó kanyarította a labdát vissza középre, ahol Pintér jókor érkezett és a kapu közepébe vágta a labdát. 0–1. A 68. percben Licskai fejjel indította Pintért, aki egy rövid vágta után óriási erővel bombázott kissé kiszorított helyzetből a bal sarokba. 0–2. A 86. percben megtört a soproni átok, a több mint ötszáz perce tartó gólínség után sikerült a lila-fehéreknek szépíteniük és gólt lőniük. Ekkor Bácskait buktatták a 16-oson belül, a megítélt büntetőt Varsányi rúgta a jobb sarokba úgy, hogy Kleizer kezéről csapódott a hálóba a labda. 1–2.
Az alsóházi megyei rangadón a vendégcsapat rászolgált a győzelemre, ugyanis jóval lelkesebben, tervszerűbben és gólratörőbben játszott.
Jók: Bácskai, Varsányi, ill. Pintér (a mezőny legjobbja), Riedinger, Böcskör, Markó.
Majoros Zoltán: – Belefáradtam az eredménytelenségbe, sok sikert kívánok az utódomnak.
Böcskör György: – Ez az eredmény már elődöm idejében is benne volt a csapatban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Masszázs egy tiszta fejért...

A fejmasszázs során megnyugtató szigeten érezzük magunkat a hektikus mindennapokban. Tovább olvasom