Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

SVSE-GySEV

1 (0) Répcelak 1 (0)

Sopron, 200 néző. V.: Keszthelyi.


Fentős – Geeb, Katona S., Somogyi (Németh N.), Reineck, Török, Párkányi, Szabó A. (Horváth T.), Varga A., Varga B. (Bácskai), Varga D. Edző: Halász Ernő.
Dold – Kiss, Szabó R., Tompos, Szandi, Lima, Németh G. (Kovács T.), Mészáros, Varga, Poknecz (Kiszlinger), Legáth (Hujber). Edző: Varga József.
Gsz.: Varga A., ill. Mészáros.
A 17. percben Varga B. nagyszerű labdával ugratta ki Törököt, aki 10 méterről a jobb kapufa mellé gurított. A 20. percben Varga G. 24 méteres szabadrúgását Fentős remek reflexszel ütötte ki a bal sarok elől. A 44. percben ismét nagy ziccer maradt ki a vendégkapunál. Ekkor Török ívelt a jobbszélről az ötösre, Varga B. jó ütemben robbant ki a védők közül, de közeli fejesét Dold ritka bravúrral ütötte a kapu fölé. A második félidő répcelaki lehetőséggel kezdődött, majd itt is, ott is helyzetek alakultak ki. Az 52. percben például Varga A. jobb oldali lapos szöglete elsuhant a lábak között, de a bal kapufánál helyezkedő védők résen voltak, s mentettek. A 64. percben Németh G. szöglete tisztán találta Vargát 10 méterre a soproni kaputól, de gyenge fejesét Fentős könnyen hárította. A 75. percben a répcelakiak szerezték meg a vezetést, miután Mészáros az egymásra váró hazai védők sűrűjében labdát szerzett, majd egy-két lépés u tán a kiszolgáltatott helyzetben lévő Fentős fölött a hálóba bombázott. 0–1. A 83. percben növelhette volna előnyét a vendégcsapat. A frissen beállt Kovács T. fejese alig fél méterrel azonban elkerülte a bal sarkot. A soproniak mindent egy lapra feltéve még nagyobb rohamokat vezettek, a kapus Fentős is előrement a répcelaki 16-osra. Az egyenlítés végül a 95. percben sikerült, amikor Varga D. szöglete Varga A. fejéről a hálóba jutott. 1–1. A mérkőzés Török István súlyosnak tűnő sérülésével ért véget. A soproni játékost mentő vitte a kórházba.
Jók: Török, Varga A., Geeb, ill. Tompos, Szabó R., Mészáros.
Halász Ernő: – A látottak alapján

reális a döntetlen, ám jó lenne, ha a későbbiekben nem játszanánk a tűzzel.
Varga József: – Lehet, hogy az eredmény így igazságos, de nagyon bosszús vagyok, mert a két perc hosszabbítás helyett kilencvenöt percig tartott a mérkőzés.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mennyibe került az iskolakezdés?

Tovább olvasom