Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

SVSE-GySEV

3 (2) Csesztreg 2 (0)

Sopron, 300 néző. V.: Marton.


Fentős Á. – Pinezits, Katona S., Reineck, Somogyi, Török, Párkányi, Szabó A. (Horváth T.), Varga A. (Németh N.), Varga B. (Bácskai), Varga D. Edző: Halász Ernő.
Dóra – Kósa (Kámán), Fentős T., Tóth II Z., Pászti Milán, Pászti Márk (Nemsics), Pilisi, Szabó T., Nagy N., Németh I., Bárdosi (Fentős P.). Edző: Pr József.
Gsz.: Katona S., Török, Varga D., ill. Fentős T., Fentős P.
A 2. percben a bizonytalankodó vendégvédők között Szabó A. szerezte meg a labdát, jól felismerve a helyzetet, a kifutó kapust megelőzve kapura emelt, ám a labda a kapu fölé szállt. A 23. percben szabadrúgáshoz jutott az SVSE a csesztregi kaputól 25 méterre. A letett labdát Varga A. a jobb kapufára csavarta. A 32. percben szerezte meg a vezetést Halász Ernő legénysége, amikor egy remek támadás végén Reineck bal oldali beadását a jókor érkező Katona a bal sarokba vágta. 1–0. Nyolc perc múlva tankönyvbe illő támadást vezetett a soproni gárda, amelyben szinte mindenki részt vett. Lábról lábra szállt a labda, végül Varga Donát önzetlenül gurított középre, Török pedig a kiszolgáltatott helyzetben lévő Dóra mellett a hálóba emelt. 2–0. A második félidőt a csesztregiek kezdték agilisabban, mégis egy kontra után a fellazuló vendégvédelem mellett már Török is gólt szerezhetett volna. Úgy tűnt, hogy ez a lehetőség kimarad, de Varga Adrián résen volt, s beadását testvére, Varga Donát a kapuba pofozta. 3–0. A 75. percben Nagy N. ívelt be szabadrúgást a jobbszélről, s az őrizetlenül hagyott Fentős T. 5 méterről könnyedén a kapu közepébe gurított. 3–1. Három perccel a lefújás előtt egy újabb szabadrúgást Fentős P. fejelt közelről a hálóba. 3–2.
Színvonalas, jó iramú mérkőzésen, bár az utolsó negyedóra a vendégeké volt, a hazaiak rászolgáltak a győzelemre.
Jók: Katona S., Török, Reineck, Párkányi, ill. Fentős T., Szabó T., Pilisi.
Halász Ernő: – Hetvenöt percig az elképzelések szerint játszottunk, az utolsó negyedórát pedig nem elfelejteni kell, hanem tanulni belőle.
Pr József: – Megérdemelt a hazai győzelem, sajnos későn ébredtünk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az egyeztetések után dől el a Karolina sorsa

A mosonmagyaróvári kórház rekonstrukciójának második üteme már tart: az önkormányzat kikötötte, most… Tovább olvasom