Délmagyar logó

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 12°C Még több cikk.

SVSE-GySEV

1 (1) Tapolca 1 (1)

Sopron, 300 néző. V.: Kovács G.


Fentős – Geeb, Katona S., Reineck, Somogyi, Bácskai (Horváth B.), Párkányi, Szabó A., Varga A., Varga B. (Pinezits), Varga D. Edző: Halász Ernő.
Gelencsér Cs. – Berta, Hegedüs, Lukácsa, Bárány, Kóródi (Sinkó), Tóth B., Tóth Sz., Markó, Viski, Jónás (Németh K.). Edző: Lázár Szilveszter.
Gsz.: Varga A. (11-esből), ill. Viski.
A mérkőzés előtt az SVSE legendás játékosára, a 85 éves korában elhunyt Mátrai Józsefre emlékeztek néma tiszteletadással a csapatok és a nézők.
A 4. percben Varga D. 35 méterről emelt kapura, a kapus azonban fölétenyerelte a labdát. Sorozatos hazai támadások után a 12. percben némileg váratlanul szerzett vezetést a vendégcsapat. Egy remek akció után Viski őrizetlenül maradt, a csatár néhány lépés után mesterien emelt 20 méterről a bal sarokba. 0–1. A 20. percben Varga B.-t szerelték szabálytalanul a kaputól 8 méterre. A jogos büntetőt Varga A. biztosan értékesítette. 1–1. A gólváltást követően kiegyenlítetté vált a játék, itt is, ott is helyzetek adódtak, de a kapuk érintetlenek maradtak.Szünet után az 50. percben egy remek soproni támadás után Szabó A. került nagy helyzetbe, lövése azonban elakadt egy bevetődő védő lábában. Jobbára Halász Ernő legénysége támadgatott, ennek ellenére a tapolcai csapat szerezhette volna meg a győztes gólt. A 70. percben Fentős mentett, a labda azonban Viski elé került, akinek lövése a felső kapufáról vágódott a mezőnybe.
Pontatlanul játszottak a hazaiak, illetve a jól szervezett vendégvédelem biztosan rombolta az akciókat. Mindent egybevetve, a pontosztozkodás reálisnak mondható.
Jók: Geeb, Katona S., Párkányi, ill. Hegedüs, Lukácsa, Markó, Viski.
Halász Ernő: – Sokat tettünk a győzelemért, de sajnos egy jól felkészített Tapolca megakadályozta a sikerünket.
Lázár Szilveszter: – Kitűnő játékvezetés mellett, harcos mérkőzésen igazságos döntetlen született.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegeden kezdődött a forradalom

Szeged kerüljön be a történelembe, tegyük helyére az itt történteket! Ez a jelentősége annak, hogy… Tovább olvasom