Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

SVSE-GySEV

1 (0) Andráshida 0 (0)

Sopron, 500 néző. V.: Erdős.


Rabóczki – Pinezits, Reineck, Párkányi, Geeb, Török, Varga A., Lendvai (Katona), Horváth T. (Legoza), Varga B., Varga D. Edző: Lendvai Miklós.
Pogacsics – Sámson, Molnár A., Török T., Pintér, Szíjártó (Karakai), Kottán, Bozsik, Varga Sz. (Koczor), Bandics (Simon P.), Sági. Edző: Dobos Sándor.
Gsz: Varga A.
Az első esemény Bandics lövése volt a 14. percben, amely elsüvített a jobb sarok mellett. A 37. percben Varga A. 35 méteres jobb sarokba tartó labdáját Pogacsics szép vetődéssel védte. Az első félidő változatos és színvonalas játékot hozott, de a védelmek jól álltak a lábukon. Szünet után mindjárt vezetést szereztek a hazaiak. Egy nagyszerq szabadrúgás-kombinációt a három Varga remekül oldotta meg, Varga Donát tolta le a labdát Varga Bencének, aki Adriánhoz továbbított, ő pedig higgadtan a bal alsó sarokba lőtt. 1–0. Ezután a vendégek kezdeményeztek többet, némi fölényt harcoltak ki, láthatóan egyenlítésre törekedtek, de Rabóczkival az élen nagyszerqen, szervezetten mqködött a vasutasvédelem. A 89. percben növelhette volna előnyét Lendvai Miklós gárdája, de amikor Törököt gyanús körülmények között szerelték az ötös sarkán, a játékvezető sípja néma maradt. Remek találkozón a hazaiak rászolgáltak a sikerre.
Jók: Rabóczki, Geeb, Lendvai, Varga A., Varga D., ill. Molnár A., Sámson.
Lendvai Miklós: – Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, ezért önbizalom-növelés szempontjából nagyon sokat jelentett ez a győzelem.
Dobos Sándor: – Jó iramú mérkőzésen az egyenlő erők küzdelmét egy figyelmetlenség döntötte el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kivonultak a szocialisták

Átalakítják a hivatalt – döntötte el a testület fideszes többsége a csütörtöki közgyqlésen.… Tovább olvasom