Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

SVSE-GySEV: új edző házon belülről

A sorozatos vereségek miatt a legutóbbi fordulót követően lemondott posztjáról Majoros Zoltán, az SVSE-GySEV NB III-as csapatának edzője. Majorost Katona Sándor, a csapat jelenlegi játékosa váltja a kispadon.

Labdarúgás

Majoros Zoltán három évvel ezelőtt vette át a vasutasok szakmai irányítását és az előző két esztendőben a tabella tizedik helyéig vezette a csapatot. Az idei bajnokságot sem kezdték rosszul, Balatonfüredről győztesen tértek haza, majd a Keszthely ellen is kiszenvedték az egygólos győzelmet. A legutóbbi öt mérkőzésen viszont mindannyiszor vesztesen hagyták el a pályát.
„ Már korábban felmerült bennem a gondolat, hogy átadom a helyem – mondta kissé szomorkásan az edző –, de úgy gondoltam, adok magamnak még két mérkőzést, a Sümeg és a Kapuvár ellenit, s ha ismét nem lesz eredményünk, akkor távozom. Szeretem annyira a vasutas gárdát, hogy a csapat érdekében meg kellett tennem ezt a lépést. Hiá-

ba gyakoroltunk be az edzéseken különböző megoldásokat, a mérkőzéseken nem láttam viszont a befektetett munka eredményét. Úgy érzem, nem tudtam úgy motiválni a játékosokat, mint korábban. Nem akarom magyarázni a bizonyítványt, de azt azért el kell mondanom, hogy míg korábban öt-hat gólt is kaptunk egy-egy mérkőzésen, addig mára megszilárdult a védelem és több mérkőzésen mindössze egy-egy gólt kaptunk.”
Jabronka Béla szakosztályvezető érdeklődésünkre elmondta, a sorozatos vereségek ellenére váratlanul érte Majoros Zoltán lemondása, akinek utódlására már a hétvégén megkezdték a tárgyalásokat. Elsősorban házon belül, vasutas kötődésű szakemberrel akarták megoldani a pótlást, ezért esett a választás Katona Sándorra, a csapat jelenlegi játékosára. Majoros Zoltán részére pedig az utánpótlás területén biztosítanak edzői munkát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kegyeleti megemlékezés

Győr. Hajtsuk meg fejünket és gyújtsunk egy szál gyertyát az Aradi vértanúkra emlékezve, akik… Tovább olvasom