Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Szabadegyetem

Győr. Az Alapellátási Szabadegyetem előadás-sorozatában a városháza dísztermében holnap délután fél 4-től a családorvoslás gyakorlati és speciális kérdéseiről lesz szó a Johan Béla Népegészségügyi Program és az alapellátás kapcsolata tükrében.

Az unió és a civilek

Győr. Az Európai Unió és a civil szervezetek címmel szervezett előadás-sorozat rendezvénye holnap délután 4 órakor kezdődik a MTESZ Szent István út 5. alatti székházában. Előadók a Széchenyi István Egyetem docensei: dr. Milassin László és dr. Ugróczky László.

Óvodai toborzók

Győr. A Waldorf-óvoda (Pátzay Pál u. 44.) holnap délután 3-tól 6 óráig várja az érdeklődő szülőket és kisgyermekeiket nyílt délutánjára.

Mikola a vendég

Győr. A Barankovics Akadémia előadás-sorozatában a Pártok Háza I. emeleti tanácstermében holnap este 6 órakor kezdődik A kereszténydemokrácia jelene és jövője című előadás. A vendég dr. Mikola István, a KDNP elnökhelyettese.

Kelet tánca

Győr. Hastáncoktatás kezdőknek a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban. Beiratkozni a helyszínen lehet holnap délután fél 6-tól 6 óráig. Az érdeklődők a 30/9028-126-os telefont is hívhatják 17–20 óra között.

Zöld könyves tanfolyam

Győr-Ménfőcsanak. A Ménfőcsanaki Kertbarát Kör „zöld könyves” növényvédelmi tanfolyamot szervez holnap délután 5 órától a községházán (Győzelem u. 33.). Érdeklődni, jelentkezni Pintér Andrásnál lehet a 96/448-491-es telefonon.

Pótfelvételi

Győr. A Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola (Szabolcska u. 5.) pótfelvételit tart a leendő első osztályosok és általános iskolások részére holnap délután 4 órától.

Nyugdíjas tűzoltók

Győr. A nyugdíjas tűzoltók klubja holnap délután 4 órakor a tűzoltóság épületében tartja összejövetelét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szféra-estély az EU jegyében

A Szféra az idei eseményeket az EU-csatlakozás vezértémájának rendeli alá. A győri rendezvény… Tovább olvasom