Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Szabó József (MDF)

Szabó József vagyok, az MDF alelnöke, Győr 3. sz. vk. képviselőjelöltje. Nős vagyok, családommal Győrbe élek, két gyermekem van. A Rába nyrt.-ben igazgatóként dolgozom. Különösen azokat a feladatokat szeretem a munkámban, amelyek a munka feltételeinek megteremtését, új munkahelyek, gyárak létesítését, új városrész építését, vagyis a közösség fölemelkedését szolgálják.

A legjobb szociálpolitika a jó gazdaság. Fontos számomra az MDF programjában, hogy megbecsüli a nagyobb teljesítményt azzal is, hogy 18%-ra csökkenti a személyi jövedelemadót. Védi a meglévő munkahelyeket, a 45 év fölöttieket és részmunkaidős programjával segíti az otthon is helytálló hölgyeket. A kis- és középvállalkozások adják a munkahelyek 60%-át. Ezért fontos, hogy a hátrányos megkülönböztetésük megszűnjön Magyarországon.

Mi a szorgalmas emberekben, a középosztályban bízunk, nem az atyáskodó, uralkodó bürokratikus államban. Ezért is akarunk valódi többpárti demokráciát, kisebb államot, erős önkormányzatokat, helyi döntéseket.

Győr vezetésével régiónk tíz év alatt felzárkózhat Burgenlandhoz. Erre ad esélyt az unió támogatása, ha fel tud nőni ehhez a magyar politika. Győrben új üzemek, több ezer új szellemi munkahely, új lakások, utak: ehhez kérem és kéri az MDF április 9-én szavazatát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tíz százalékkal nőttek a nettó bérek

Tovább csökkent a megyei élelmiszeripar teljesítménye, folytatódott az ipar létszámvesztése. A… Tovább olvasom