Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -3°C | 4°C Még több cikk.

Szabó Miklós köszöntése

Győr. A Győri Leánykar igazgatóját, Szabó Miklós Kossuth-, Liszt- és Bartók–Pásztory Ditta-díjas karnagyot, a Győri Leánykar alapítóját, karigazgatóját 75. születésnapja alkalmából ma délelőtt 9 órakor dr. Szekeres Tamás, a Széchenyi István Egyetem rektora köszönti az egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézetének dísztermében. A jeles eseményen mutatják be Szamosújvári Laura egykori győri zenetanár szakos hallgató a Győri Leánykar történetéről szóló könyvét. A könyv kiadója az Universitas – Győr Kht.

Rákóczi-napok

Koroncó. A koroncói általános iskolában holnap és pénteken tartják a hagyományos Rákóczi-napokat. A kétnapos rendezvényre mintegy 12 községből és 3 városból 300 tanuló jelentkezett. Vers- és mesemondásból, énekből, helyesírásból, németből, helytörténetből, matematikából, egészségnevelő sportból, labdarúgásból, kézilabdából, rajzból mérik össze tudásukat a versenyzők.

Nyitott kapuk

Győr. A Mónus Illés utcai óvoda holnap délután 3-tól 5 óráig és jövő héten hétfőn, kedden, illetve csütörtökön délelőtt 9–11 óra között nyitott kapukkal várja a pedagógiai programja iránt érdeklődő szülőket.

Iskolai fesztivál

Győr. A Marcalvárosi Közoktatási Központban (Arany János Általános Iskola) ma délután 5 órától rendezik a már hagyományossá vált tavaszi művészeti fesztivált. A rendezvényen az intézmény művészeti csoportjai, tanulói és óvodásai lépnek fel.

Nem szervezték

Győr. A Kisalföld 2006. március 16-i számában, a Közérdekű hírek rovatban Véradás címmel megjelent hirdetésben szereplő felhíváshoz sem a Motor Line Kft.-nek, sem a Motor Revünek, sem pedig az általuk és az OVSZ által meghirdetett véradó kampánynak köze nincs. A mobil véradás szervezésében a Motor Line Kft. és a Motor Revü nem vett részt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az utolsó soproni kalaposmester

Egy eltűnőben levő szakma, a kalaposmesterség feltehetőleg utolsó művelője Horváth Péter. A… Tovább olvasom