Délmagyar logó

2017. 06. 27. kedd - László 17°C | 33°C Még több cikk.

Szabó Zoltán: körvonalazódik a narancsszínű világ

Szabó Zoltán szerint egyre fenyegetőbben körvonalazódik a "narancsszínű világ", az, hogy milyen lenne, ha a Fidesz kerülne hatalomra. Az MSZP képviselője szerdai sajtótájékoztatóján beszélt erről, ahol megismételte Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök múlt heti felszólítását: demokraták ébresztő!
Szabó Zoltán szerint a jobboldali kórus kirekesztő, gyűlöletkeltő hangokról szól; ha a Fidesz kerülne hatalomra a melegeket börtönbe zárnák, az utcán könyveket égetnek, a nyilvánosság előtt pedig nem lehetne majd baloldali és liberális lapokat olvasni, ha ugyan maradnának ilyenek.

A szocialista politikus állításait egy - az általa "szennylapnak" nevezett Demokratában megjelent - publicisztikával támasztotta alá, amelyben a szerző kultúrrendőrség felállítását követeli.

Olvasóink írták

 • 6. Léni 2009. november 07. 14:03
  „Kár, hogy a narancs gyorsan romlandnó! A rohadt narancsnál nincs büdösebb!!!”
 • 5. barkzso 2009. november 04. 18:18
  „Eme egyed (méltó párja fegyenc ferenc tesvírnek) ELMEBETEG ;)”
 • 4. xcbcr 2009. november 04. 16:21
  „Én elszabtam,
  te elszabtad,
  ő elszabta,
  mi elszabtuk;
  ha elszabtuk,
  hát elszabtuk,
  utólag már szabhatjuk”
 • 3. Otaku 2009. november 04. 14:34
  „Szabó Zoltán 4 prezident :)

  Ez a fickó elképsztő :)))”
 • 2. achilleus 2009. november 04. 12:20
  „Erről a gyurcsányi felszólalásról írta Tóta W. Á
  "Bár a crack és a kokain is csodákra képes, ennyi idő alatt mégsem lehet így leépülni. A szétesett fogalmazás, a retorikai hibák a szónok rovására írhatók, de a tartalom, a szociális demagógia és a pártegység magasztalása a pártra van szabva. Az MSZP-ben ezzel lehet érvényesülni."
  http://index.hu/velemeny/eheti/2009/11/02/a_kolto_visszater/”
 • 1. achilleus 2009. november 04. 11:54
  „Szabó Zoltán kezd Nyakó babérjaira törni. Viszont egyet kell értenem vele abban, hogy Gyurcsány beszédének megtekintését és meghallgatását kötelezővé tenném mindenkinek. Ennél egyértelműbb megnyilvánulása a paranoiának legfeljebb a náci propagandafilmekben látható: adolfi mimika, hasonlóan rikácsoló, gurgulázó hang, fröcsögés-nyáladzás testrázás. Segítek: http://index.hu/velemeny/eheti/2009/11/02/a_kolto_visszater/
  innen egy kattintással elérhető. Amúgy pedig az eddigi fő támasz sem rejti véka alá lesújtó véleményét (Töta W. Árpád): (...) Amit a pártnak elmondott, azt a bármelyik konfekcióöltönyös, húsos képű kommunista elő tudja adni. Még a párton belül is az egyszerűcske platform szövege lenne ez. Nemhogy a második ciklusa és a bukása tanulságait nem vonta le, de az előzményeket, a győzelmét sem dolgozta fel. Pedig Őszödön úgy tűnt, azzal már legalább megvan. Most ugyanazt a debil szöveget löki: hogy szociálisan túlköltekezni ,,semmiképpen sem bűn, legfeljebb hiba". Mintha nem volna tökmindegy, mitől megy csődbe az ország. Minden hülyeséget eszenciává sűrít egyetlen szimbolikus témában. Azt mondja, nem nekik kell szégyellni magukat, amiért ,,ideiglenesen el kellett venni" a tizenharmadik havi nyugdíjat, hanem szégyelljék magukat azok, akik oda sem adták. He? Reggeli kávé is kimaradt? Hozunk egy rossz döntést, amit vissza kell vonni, amire sose volt pénz, és akkor az szégyellje magát, aki nem akarta meglépni? (...)"”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Indulhatnak az új kereskedelmi rádiók

Aláírták a két új országos kereskedelmi rádió hét évre szóló koncessziós szerződését szerdán… Tovább olvasom