Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 02. szerda - Rebeka, Dorina

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Belföld - Magyarország hírei > Szalma Botond: Schmitt Pálnak le kellene mondani

Szalma Botond: Schmitt Pálnak le kellene mondani

Szalma Botond, a KDNP fővárosi elnöke szerint Schmitt Pálnak le kellene mondani.

MTI - 2012.04.02. 06:33
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Szalma Botond, a KDNP fővárosi elnöke szerint Schmitt Pál köztársasági elnöknek le kellene mondani, "semmi köze a mostani helyzethez, hogy PhD-t akar írni" - erről a KDNP fővárosi elnöke a Népszabadság hétfői számában megjelent interjúban beszélt.

A politikus arra a kérdésre válaszolva, hogy felkészült-e rá, hogy kizárják a KDNP-ből, azt mondta: nem készült fel erre, mert emiatt nem kell senkit se kizárni a pártból. Hozzátette: örülni kell, hogy valakinek karakteres véleménye van, szerinte pártja "nem a Magyar Szocialista Munkáspárt, amikor az 50-es években megmondták, hogy mit kell mondani".

Beszélt arról is, hogy Rubovszky György pártügyész "ha tehetné, kitenné a pártból", mert mint fogalmazott: "biztos felizgatta, hogy én lettem a budapesti KDNP-elnök".

Szalma Botond szerint a KDNP-sek 95 százaléka osztja az álláspontját, de hallgatnak. Úgy fogalmazott: "nem divat ma a véleménnyilvánítás. De nem csak a KDNP-ben. Sehol, sajnos".

Szólt arról is, hogy rossz üzenetnek tartja Tulassay Tivadar lemondását, mint mondta: "nem érzem, hogy a rektor úr bármi rosszat tett volna".
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 9. comment 2012.04.02. 13:23

5. Együgyű
Minden szavaddal egyet értek, hova tovább a le nem írt gondolataiddal is!
Miért nem ilyen egyén vezeti kis hazánkat, aki szókimondó, rálátó, és a nép gondolatait tükrözi!?
Visszatérve plágiumpálra: azt szajkozza hogy a jelen munkáját ítéljék meg, ne a korábbi időszakot, de minden 2. szavában ott szerepel, hogy ő mint Olimpikon, ő mint 2szeres bajnok.....- na ezzel is vitatkoznék, de ez már csak rosszmájúság, hogy a kispadról érmet hozni a csapat teljesítménye alapján nem nehéz, igaz tisztelet azért, hogy a kispadig eljutott, de az lenne az igazi, ha a páston szerzett éremmel hivalkodna ennyire!! - szóval ha igazi bajnok lenne, akkor húzna a sunyiba, átadná a sokkal rátermettebb fiatalságnak a lehetőséget. Visszavonnék tőle minden kiváltságot, legyen neki elég amit edig összeharácsolt, mert ugyebár az OB megvesztegetési botrányban is benne volt, de azt is lehazudta......na ennyit arról, hogy országunk első embere mennyire fedhetetlen.

Moderálásra küldöm 8. papika56 2012.04.02. 10:38

T. 5. Együgyű .
Igazat írtál ! Jóóól látod a dolgokat !
Csak sajnos ezeket az okosságokat --a kormány sajtó-elemzője --aki ezért 1 milliót kap / hó nem olvassa, v. nem akarja plágiumpál elé rakni !
Én már azt is gondoltam : csak a + cikkeket olvassa el palibáácsi , mert a negatívokat kivágják az álltala olvasott ujságokból !
vén, szenilis, a realitás érzékét elveszítette , csak a betanult szöveget szajkózza , bábként egy önálló gondolata, mondata MÉG NEM VOLT !!!!

Moderálásra küldöm 7. kánaán 2012.04.02. 10:38

Minden politikus bűnöző!
Minden párt szervezett bűnözői csoport!
Csak azért nem lehet becsukni őket, mert maguk hozzák a törvényeket!
Sajnos nem csak a magukra vonatkozókat...

Magyarországnak erkölcsileg lőttek.
Nem most.
Évek óta szépen,lassan módszeresen,

Moderálásra küldöm 6. x 2012.04.02. 10:31

#5. Együgyű 2012.04.02. 09:45
...
http://hu.wikipedia.org/wiki/Nomen_est_omen

Moderálásra küldöm 5. Együgyű 2012.04.02. 09:45

,,Szalma Botondnak a : Schmitt Pálnak le kellene mondani"
Úgy vélem Szalma Botond főváros elnöke is csak egy karrierista önző, magának való KDMP-s politikus. A jelen politikai helyzetből előnyt akar kovácsolni magának. Ha valóban jobbítani akarna az ország helyzetén más jobbító szándékú támogatható javaslattal is előállt volna. A jelenlegi országiülésben, funkcióban lévő Fidesz-KDMP tagok csak egy gitt egyletet alkotnak. A vezető pártból vélhetően a kínos helyzetből az eddigi szavazó gépezet sikeresen akar csak kikerülni, hogy a rugalmas elszakadás elvét követve egyénileg a legjobban kerüljön ki.
,,Szili Katalin közvetlen államfőválasztást javasol"
Vélelmezem a nép nem érett arra, hogy közvetlenül államfőt válasszon, sőt még a maga érdekében a többség meg egységbe sem tud tömörülni és kiállni maga és az elesettek érdekei ért
Orbán királyunk egyes számú udvari bolondjának a reakciója az, hogy minden áron még most is az utolsó pillanatig ragaszkodik posztjához annak fényében,… Tovább olvasom »

Moderálásra küldöm 4. Queenmargareth 2012.04.02. 09:31

A Tulassay-cikkhez nem lehet hozzászólni. Éljen a szólásszabadság!
óh,! "...volt is, lesz is: ezt itt a praxis..."

Moderálásra küldöm 3. kristóf65 2012.04.02. 09:14

Miért nem mernek felszólalni? Főleg, ha még egyet is értenek?

Csak nem megfélemlítette őket Orbán és/vagy a Fidesz?

És miért tűri a Fidesz, hogy egy csaló üljön az ország élén? Miért védik Schmitt-et? Egyértelmű, hogy az ország nem akarja.

Moderálásra küldöm 2. savos 2012.04.02. 08:10

A Tulassay-cikkhez nem lehet hozzászólni. Éljen a szólásszabadság!

Javaslom, hogy jelöljék Tulassay professzor urat köztársasági elnöknek. Legalább lenne egy gerinces államfőnk. Plagi bácsi úgyis megy néhány nap múlva.

Moderálásra küldöm 1. zehn 2012.04.02. 07:49

No, ennek a Botondnak is meg vannak számlálva a napjai a gitt-egyletben.Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...