Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Számítógépeket adományoz az Audi

A társadalmi felelősségvállalás jegyében a győri Audi Hungaria Motor Kft. idén közel 150 számítógépet ad át oktatási és szociális intézményeknek, valamint egyesületeknek.
A 2006-os tanévkezdés előtt több mint 80 számítógépet adományoz a vállalat óvodáknak és iskoláknak. A szociális intézmények és egyesületek a további mintegy 70 komputert az év végéig veszik át. Az adományozottak között van többek között a vállalattal szorosan együttműködő győri Szabadhegyi Közoktatási Központ, továbbá a romák egyesülete, könyvtárak, alapítványok.
Az adományozással az Audi Hungaria elősegíti azt, hogy az információtechnológia által nyújtott lehetőségek elérhetők legyenek azok számára is, akiknek a gazdasági helyzete ezt nem teszi lehetővé. A komputerek átadása közvetetten hozzájárul a magyarországi oktatási feltételek javításához. A vállalat 2002 óta összesen több mint 600 számítógépet adományozott.
A társadalmi felelősségvállalás kiemelkedő hangsúlyt kap a győri Audinál. A vállalat évek óta elkötelezett támogatója a kultúra, a szociális ügyek, a sport és az oktatás fejlesztésének. Az Audi Hungaria számos projektet támogat, például egy autistaotthon megvalósítását ápolásra szoruló gyermekek számára, játszósarkok kiépítését a győri kórházban, nyelvtanfolyamokat és kirándulásokat diákok számára, továbbá német nyelvű iskolai oktatás indítását.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rajtra készen a válogatott

A csütörtökön kezdődő 35. sík vízi kajak-kenu világbajnokság előtti utolsó sajtóeseményét tartotta… Tovább olvasom