Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Szándékos robbantás történt Szabadszálláson

Szabadszállás - Szándékosan robbantották fel a szabadszállási telephelyen álló autóbuszt, ez már biztos, de továbbra sem lehet tudni, hogy mivel és hogyan robbantottak, ezért a rendőrök tűzszerész- és vegyészszakértő segítségét kérték a nyomozásban - tájékoztatott Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
A detonációban másik hat jármű is megsérült, a tulajdonos kára több mint 100 millió forint. Az előzetes szakértői jelentések kizárták a műszaki problémát és a véletlen tüzet, ezért a rendőrség szándékos rongálás miatt indított eljárást.

A robbanás csütörtök éjszaka történt, de csak kora reggel, hat óra előtt vette észre egy munkába induló sofőr. A személyszállítási vállalkozó a szabadszállási volt katonai laktanya egyik üresen álló telephelyét bérelte, ahol buszokat tárolt.

A detonációtól erejét jelzi, hogy a jármű két oldalán pakoló buszok közül 3-3 is megsérült, illetve a buszok feletti bádogtető lerepült.

Olvasóink írták

 • 9. kicsi:cs 2009. március 09. 09:23
  „t.zoltanz.
  Szombaton tán ballábbal keltél,hogy minden kákán csomót kerestél?UI.:soha nemállítottam,hogy hibátlan a helyesírásom .Viszont olyat sem mondtam,hogy hiteltelen lennél bármi leírt mondatod alapján,ha jólemlékszem te szólítottál meg engem,úgyvettem észre nemérted mit kifogásolok a cikkben hát megpróbáltam elmagyarázni.Viszont úgylátom önérzeti kérdést csinálsz az ügyből,Ó-TE NAGYMAGYAR TE.Nemlehet Ó-NAGYMAGYAR. h te v valaqmely ismerősöd írta a cikket.Másrészről nemén kezdtem személyeskedni.Viszont te is tudod:amilyen az aggyonisten olyan a fogaggyisten.!!!!
  A másik a hazaszeretetet és a Magyarságtudatot nem az írás helyessége alapján mérik kistesó.Legalábbis szerintem kicsit nagyobb MAGYAROKAT van szerencsém ismerni nálad.”
 • 8. tüsök 2009. március 07. 17:21
  „Lehetőségek:A tulaj nem fizetett az uzsorásoknak,vagy nem volt hajlandó védelmi pénzt fizetni.
  A hozzászólások tartalma a lényeg nem pedig,hogy mennyire helyes nyelvtanilag vagy mennyi benne a helyesírási hiba.Újságírónál viszont megbocsáthatatlan.
  Van még lehetőség.A tulaj lányos zavarában nem a saját feleségét részesítette kegyeibe:)”
 • 7. zoltanz 2009. március 07. 14:52
  „Kicsi, ha kötekedhetnéked van, legalább következetes legyél. De minimum jól felkészült, vitaképes.
  Egy kis stilisztikát kellene tanítani a T"újságíróknak".Ennyi hejesírási (HELYESÍRÁSI) tudással én is odaülhetnék.(ODA ÜLHETNÉK, mert ebben a megfogalmazásban az "oda" nem igekötő hanem helyhatározó) Vagy nemolvassa (NEM OLVASSA) vissza a mit (AMIT) leír?Az utolsó mondat elsőfele(ELSŐ FELE) kicsit magyartalan.A hírhez: lehet szóltakneki (SZÓLTAK NEKI) finomabban is csak nemértette(NEM ÉRTETTE).!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  T 4.
  Ha már megszólítottál:lehetséges,h már megint én tévedek ,De (de, kisbetűvel vessző után) véleményem szerint te sem lehetsz nagyon jóban a helyesírással ha szerinted az alant említettek nemfelelnek (NEM FELELNEK) meg a valóságnak .Csak a mondat megfogalmazásával voltak problémáim.Bár hangsúlyozom biztos én nemtudok (NEM TUDOK) normálissan (NORMÁLISAN) "magyrul ragzani".
  Különben ki vagy te (ITT VESSZŐT KELLETT VOLNA TENNI), tán Grétsi Laci bá?????????
  Idézek a gyengébbek kedvéért:"A detonációtól erejét jelzi,hogy a jármű két oldalán /Pakoló/ buszok közül".
  Valóban nagyon Magyaros a fogalmazás T.zoltanz.
  Tegyem hozzá nekem nem mindennapi munkaeszközömj a számítógép,mint neked.
  A hozzászólásodból erre merek következtetni.Visszaolvasva valóban vannak elütések az első hozzászólásomban,viszont a cikket mostanáig nemjavították (NEM JAVÍTOTTÁK) ki.!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))
  A helyesírás elemi dolog, nincs köze a számítógép használatának gyakoriságához. Nem én vagyok Grétsi László. Magyar vagyok. Tisztelem a helyesírás szabályait, igyekszem azt betartani. A kommented elveszítette hitelét, mert hemzseg a hiba az irományodban.”
 • 6. kicsi:cs 2009. március 07. 13:46
  „Idézek a gyengébbek kedvéért:"A detonációtól erejét jelzi,hogy a jármű két oldalán /Pakoló/ buszok közül".
  Valóban nagyon Magyaros a fogalmazás T.zoltanz.
  Tegyem hozzá nekem nem mindennapi munkaeszközömj a számítógép,mint neked.
  A hozzászólásodból erre merek következtetni.Visszaolvasva valóban vannak elütések az első hozzászólásomban,viszont a cikket mostanáig nemjavították ki.!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))”
 • 5. kicsi:cs 2009. március 07. 13:32
  „T 4.
  Ha már megszólítottál:lehetséges,h már megint én tévedek ,De véleményem szerint te sem lehetsz nagyon jóban a helyesírással ha szerinted az alant említettek nemfelelnek meg a valóságnak .Csak a mondat megfogalmazásával voltak problémáim.Bár hangsúlyozom biztos én nemtudok normálissan "magyrul ragzani".
  Különben ki vagy te tán Grétsi Laci bá?????????”
 • 4. zoltanz 2009. március 07. 13:18
  „Kicsi!
  Vedd elő az idegen szavak szótárát, miután alaposan áttanulmányoztad a helyesírási szótárt!”
 • 3. Mathiasking 2009. március 07. 13:09
  „A rendőrök meg csak vizsgálgatnak, helyszínelnek, szakértőket fogadnak és kérik a lakosság segítségét, majd a lakossági bejelentés alapján elfogják a feltételezett elkövetőket. A kárt állja a tulaj! Ejha! Ez aztán a felelősségbiztosítás!”
 • 2. StatusQuo 2009. március 07. 12:46
  „Szándékos! Ez egy haragosát feltételezi az meg ugye nincs? Nane”
 • 1. kicsi:cs 2009. március 07. 11:56
  „Egy kis stilisztikát kellene tanítani a T"újságíróknak".Ennyi hejesírási tudással én is odaülhetnék.Vagy nemolvassa vissza a mit leír?Az utolsó mondat elsőfele kicsit magyartalan.A hírhez: lehet szóltakneki finomabban is csak nemértette.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olajos Péter is ott lesz az MDF mai választmányi ülésén

Olajos Péter, az MDF mostani európai parlamenti képviselője is ott lesz a párt országos… Tovább olvasom