Délmagyar logó

2017. 04. 28. péntek - Valéria 14°C | 23°C Még több cikk.

Szcientológus esküvő lesz Cruise-nál

A szcientológia egyház előírásai szerint rendezi meg esküvőjét Tom Cruise és menyasszonya, Katie Holmes.

A jövő hónapban esedékes esküvőt valószínűleg a szcientológia egyház Los Angeles-i központjában tartják - írja a More magazin. Egy forrás szerint mindkettőjük akaratát tükrözi a helyszín megválasztása, jóllehet Cruise bátorította arra Holmest, hogy végülis szcientológus esküvőjük legyen.

Őrizteti menyasszonyát

A színész a szcientológia vakbuzgó híve, és most új barátnőjét, Katie Holmest is meg akarja téríteni. Ezért felfogadott egy - szintén szektatárs - felvigyázót, aki mindenhová kíséri barátnőjét. Holmest ez egyelőre nem idegesíti, sőt várakozással tekint szcientológiai tanulmányai elé.

Tom Cruise még csak pár hete van együtt Katie Holmesszal, de a hírek szerint a fiatal színésznő máris elkezdett a Szcientológia Egyház összejöveteleire járni. A színész állítólag Penelope Cruzt is megtérítette az alatt az öt év alatt, míg együtt voltak, most pedig 26 éves új szerelmét terelgeti a szekta karjai közé.

Állítólag ma már alapfeltétel, hogy ha valaki közelebbi barátságba akar kerülni Tom Cruise-zal, mindenképpen hinnie kell az egyház tanításaiban. Állítólag Nicole Kidmannel is azt követően romlott meg kapcsolata, hogy a színésznő elfordult Tom hitétől. 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Törvény az információszabadságért

Elfogadták az IHM által benyújtott, az elektronikus információ-szabadságról szóló törvényt. Tovább olvasom