Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

SZDSZ: együtt a szocialistákkal

Az MSZP-vel működik együtt az SZDSZ helyi szervezete az önkormányzati választáson Csornán. Három körzetben önálló, egyben közös jelöltet indítanak a liberálisok, a város hat körzetében a szocialisták jelöltjét támogatják. Abdai Imre csornai elnök sajtótájékoztatóján beszélt terveikről.
– Az SZDSZ, a magyar liberális párt nyugodt hétköznapokat és tervezhető jövőt kínál a csor-

naiaknak – mondta Abdai Imre. – A kulturált politizálás jegyében tevékenykedünk, választási szövetségben az MSZP helyi szervezetével.
Közös polgármesterjelöltünk Papp József. Az eddigi ciklusok bizonyították, hogy tudunk együtt dolgozni. Most is azt szeretnénk elérni, hogy a képviselő-testületben olyan többség legyen, amely képes az együttműködésre. Olyan polgármester kell, aki időben jut információkhoz, tapasztalata, kapcsolatrendszere a város fejlődését segíteni tudja.
Abdai Imre megjegyezte: programjukban szerepel a munkahelyteremtés, az intézmények és középületek felújításának folytatása, az idősek és rászorulók segítése, tisztább, zajmentesebb város kialakítása. „Vonzóbbá szeretnénk tenni Csornát régi értékeink rendbe hozásával” – tette hozzá. Mint mondta: megyei szinten megállapodást kötött az SZDSZ a nyugdíjasok megyei szervezetével és a Vidékért Egyesülettel, majd Megyei Nyugdíjasok és Liberálisok Vidékért Egyesülete néven közös listát állítottak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyháziak a forradalomban és a megtorlás idején

Veres András szombathelyi megyés püspök pénteken Mosonmagyaróváron a Barankovics Akadémián 1956… Tovább olvasom