Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 25°C Még több cikk.

SZDSZ: Folytatni kell a városfejlesztést

Kóczán Zoltán, az SZDSZ soproni elnöke tegnapi sajtótájékoztatóján a szabad demokraták városfejlesztési elképzeléseiről, köztük az uszodarekonstrukcióról és egy hulladéklerakó kivitelezéséről beszélt.
– Örülök, hogy Sopronban ez idáig békésen, erőszak és rombolás nélkül zajlott a választási kampány. Az SZDSZ a folytatást is békésen és konstruktívan képzeli el – fogalmazott Kóczán Zoltán, az SZDSZ soproni elnöke tegnapi sajtótájékoztatóján. Az elnök azt is hozzátette, Walter Dezső polgármesterrel együtt törekednek a városfejlesztési elképzeléseik megvalósítására.
– Terveink között szerepel az Ikva-part rekonstrukciója a Papréttől a Híd utcáig és itt egy sétány kialakítása, folytatjuk az útfelújításokat és a körforgalom-építéseket, valamint neuralgikus pontként kezeljük az uszodarekonstrukciót és egy hulladéklerakó kivitelezését – folytatta az elnök. – Előkészítés alatt van továbbá a város és az államhatár közötti területen egy záportározó és egy hozzá kapcsolódó úgynevezett jóléti tó megvalósítása. Szeretnénk, ha a jelenlegi városvezetés mögött erős képviselői támogatás állna.
Kóczán Zoltán kifejtette, az SZDSZ fontosnak tartja, hogy a választópolgárok minél nagyobb számban éljenek szavazati jogukkal. A kampány során megnyilvánuló lakossági érdeklődés alapján egyébként erre reális esélyt lát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Polleninformációk

Az ÁNTSZ megyei intézetének mérései szerint a múlt héten Győr 70 km-es körzetében a nagyon erősen… Tovább olvasom