Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Szekeres Imre nem indul az MSZP tisztújításán

Szekeres Imre, az MSZP elnökhelyettese a nagy számú jelölés ellenére nem indul a tisztújításon. A szocialista politikus erről azután tájékoztatott, hogy döntését szombaton a párt jelölőbizottságával is közölte.
Szekeres Imre elmondta: azt tartotta helyesnek, hogy mielőtt a döntést meghozza és bejelenti, konzultáljon a Szolnok megyei pártértekezlettel - ez pénteken megtörtént -, majd elmenjen a jelölőbizottsági meghallgatására is. Ez a magas számú jelölés arra is ösztönzött, hogy foglaljam össze, szerintem milyen feladatokat kell elvégezni, függetlenül attól, hogy kik és milyen pozícióban vannak - jelentette ki, hozzátéve: azt az anyagot átadta jelölőbizottságnak.

Mint mondta: a testületnek jelezte, azt tartja jónak a jelenlegi helyzetben, hogy a párt szervezését olyanok végezzék, akiknek csak ez a feladatuk. Nekem meg az a feladatom, hogy támogassam őket - hangsúlyozta.

Az MSZP jelölőbizottsága szombaton kezdte meg a több mint ötven jelölt meghallgatását, akik az elnökségbe és a különböző posztokra kaptak jelöléséket. Jelöltté az válik, akit a jelölőbizottság egyharmada támogat. A párt új vezetését július 10-én választja meg az MSZP tisztújító kongresszusa.

Olvasóink írták

  • 1. dodó 2010. június 26. 16:15
    „Kár! Szépen belesímult volna a vezetőségbe.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elhunyt Kovács József, az Interoperett alapító-vezetője

Hosszantartó, súlyos betegség után szombaton hajnalban elhunyt Kovács József énekes. Az Interoperett alapító-vezetőjét életének 65. évében érte a halál. Tovább olvasom