Délmagyar logó

2017. 11. 24. péntek - Emma 4°C | 11°C Még több cikk.

Szent László-díjjal jutalmazta Győr

Győr önkormányzata a  helyzetű munkavállalók elhelyezkedési esélyeinek javítása érdekében végzett eredményes munkája elismeréséül Szent László-díjat adományozott Rimányiné Somogyi Szilviának.
Rimányiné Somogyi Szilvia
A megyei munkaügyi központ igazgatója, Rimányiné Somogyi Szilvia több évtizede tevékenykedik munkaügyi területen. Dolgozott ipari cégeknél, majd a közigazgatásban, 1989-ben kezdte szervezni a megyei foglalkoztatási központot nyugati minták alapján, készülve a rendszerváltás utáni gazdasági változásokra. Ez a más megyékkel szembeni kétéves előny végigkísérte a munkaügyi központ tevékenységét, ma már az ország egyik legsikeresebb munkaügyi szervezeteként tartják nyilván.

Nemcsak mérhető eredményei kiemelkedőek a szervezetnek, hanem kísérleti programjainak nagy részét országosan is bevezették. Az itt kialakított mentori rendszer nemcsak a hátrányos helyzetű, tartós munkanélküliek munkába helyezését támogatja, hanem mindennapi életükben is segít. Meghatározó szerepe van a cégek letelepítésében és tevékenységük segítésében annak, hogy létrehozták a munkaerő-kölcsönzés kísérleti programját. Így a munkáltatók eseti többletfeladatokat is vállalni tudnak.

A megyei munkaügyi központ nemcsak a munkanélkülieket közvetíti, hanem minden munkahelyet változtatni akaró számára fejvadász módszerekkel is segítséget nyújt. A központ átalakulásával felkészült az EU-s munkaügyi feladatok sikeres ellátására.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Terrier-tenyészszemle

Győr. Július 10-én, szombaton reggel 8 órától tenyészszemlét tartanak a III. fajtacsoport, a… Tovább olvasom