Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Szentpétery Kálmán a Szerencsejáték Zrt. új vezetője

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.) 2010. június 26-i hatállyal Szentpétery Kálmánt nevezte ki a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatói posztjára - közölte a Szerencsejáték Zrt. hétfőn.
Szentpétery Kálmán Székely Gábort váltja a társaság élén.

A közleményben kiemelik: az igazgatóság új szervezeti és irányítási rendet alakított ki, így megszüntette a vezérigazgató-helyettesi munkakört, és több igazgatóságot összevont.

Az MNV Zrt. 2010. június 25-i hatállyal kinevezte a Szerencsejáték Zrt. igazgatóságát is, amelynek elnöke Szentpétery Kálmán, tagjai Baranyay László, Komondi Zsolt, Kollár K. Attila, Nánásy Csaba és Tóth Tamás.

Határoztak a felügyelőbizottság tagjairól is, a testület tagjai Varga Edit, Incze Zsolt, Szabó Iván, Knapp István és Mucsi Gyula.

Az MNV Zrt. pénteken azt közölte: az új vezetéstől azt várják, hogy magas színvonalon teljesítse a társasággal kapcsolatos szakmai és pénzügyi követelményeket.

Olvasóink írták

  • 2. igaz1017 2010. június 29. 15:22
    „A fetrengős-szektásnak kitellett a becsülete.”
  • 1. deszkás 2010. június 28. 20:49
    „KI nem szarja le.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Főhet a fejünk - az Alföldet sújtja majd leginkább a felmelegedés

A felmelegedés Magyarországon az Alföldet sújtja majd leginkább, ahol akár két héttel is nőhet a szélsőségesen magas hőmérsékletű időszakok hossza egy évben. Tovább olvasom