Délmagyar logó

2016. 12. 04. vasárnap - Borbála, Barbara -5°C | 4°C

Szép Magyarország

Rábapatona. Beregszászi Olga a vendége a Rábamenti Kulturális Egyesületnek ma este hat órakor a rábapatonai Diófa vendéglőben. A Rábaparti Irodalmi Esték sorozat rendezvényén a neves színművész Szép Magyarország című műsorában elhangzik többek között az „Álmodó Tisza-part” és az „Ott, ahol zúg az a négy folyó” című dal, és még sok más ismert és mára elfeledett ének.

Horgászemlékverseny

Győr. A hagyományos XXVII. Czigány Jenő-emlékversenyt szeptember 24-én Győrött, a Rába folyó torkolati szakaszán rendezi meg a megyei horgászszövetség. Ha a Rába alkalmatlan lesz a versenyzésre, a versenyt az Iparcsatornán tartják. Az emlékversenyen minden horgász részt vehet, akinek érvényes állami horgászjegye van. Nevezni a helyszínen is lehet reggel fél 7-ig.

Eboltás

Győr-Gyirmót. A három hónaposnál idősebb ebek veszettség elleni, évenként kötelező oltását holnap délelőtt 8-tól 10 óráig és délután 1-től 4 óráig a részönkormányzat irodájánál végzi az állat-egészségügyi szolgálat a polgármesteri hivatal megbízásából. A védőoltás helyszínen fizetendő díja 1700 forint, ehhez járul még a féregtelenítő gyógyszer ára.

Nyugdíjasklub

Győr. A Nádorvárosi Nyugdíjasklub ma délután 3 órától tartja első második félévi foglalkozását a Herman Ottó utcai helyiségben, a városi könyvtár mellett.

Nyelvtanulás ingyen

Győr. Az Oxford nyelviskola mozgáskorlátozottaknak és megváltozott munkaképességűeknek szervez ingyenes nyelvtanfolyamot januári kezdéssel. A jelentkezéseket a mozgáskorlátozottak egyesületénél Szabó Istvánné várja a 96/410-038-as számú telefonon.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Demszky: A főváros kára 50, az államé 100 milliós

Az éjszakai demonstrációk nyomán a főváros kárelhárítási költségei 50 millió forintra rúgnak –… Tovább olvasom