Délmagyar logó

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik 1°C | 11°C Még több cikk.

Szerda helyett pénteken vitáznak a listavezetők

Szerda helyett, pénteken délben kezdődik a pártok európai parlamenti listavezetőinek vitája, amelyet Bokros Lajos kezdeményezett. Az európai parlamenti választásokra listát állító pártok megbízottjai szerdán állapodtak meg az új időpontról és a részletekről.
Mindenkinek háromszor 3 perc 20 másodperc idő jut a felszólalásokra, abban a sorrendben, amelyet az Országos Választási Bizottság megállapított - mondta Szent-Iványi István, az SZDSZ listavezetője.

Az időpont megváltoztatására azért volt szükség, mert nem minden szereplőnek felelt meg a szerdai nap, viszont azt többen is a vita feltételéül szabták, hogy minden listát állító párt vegyen részt rajta.

A szerdai egyeztetésen minden listát állító párt képviselője jelen volt és egyetértettek abban, hogy szükség van egy ilyen vitára. A jelöltek megmérettetését a tervek szerint a közszolgálati televízió délután tűzi műsorára - tette hozzá a liberális politikus.

Olvasóink írták

 • 3. .suhym. 2009. június 03. 12:37
  „2. "620829"!

  Normálisan gondolkodó ember nem valami/valaki ellen voksol, hanem valaki/valami mellett!
  ................................................

  Vajon a 3 perc 20 másodpercbe hányszor fér bele az a korszakalkotó megállapítás, hogy "Magyarország a magyaroké..."?:))))))))))
  Igaz, ha Morvai nem vesz levegőt (lehet a víz alatt edzi a tüdejét), akkor még Palesztina felemlegetése is megtörténhet a megadott időn belül!:)))))))))))),
  DE
  lehetséges síkraszáll a " másságok" jogaiért is.:))))))))))

  Morvai Krisztina, 2008. július 12-én a Magyar Nemzetben.

  " A rendszerváltás idején - amikor mindez még nem a ,,politikai korrektséghez" tartozó megítélés alá esett - már foglalkoztam a homoszexuálisoknak, HIV-pozitívoknak és AIDS-betegeknek az emberi jogi problémáival, amelyért a Nemzetközi Vöröskereszt Freddy Mercury-díjjal jutalmazott. Tudom, a melegek kapcsolatával szemben az az egyik legerősebb társadalmi beidegződés, hogy ez nem más, mint bizarr szexuális viselkedés. Pedig pont ez ellen harcoltak-harcolnak. Másságuk ugyanis lelki gyötrelmekkel járó belső folyamat. Ez testet ölt a történelemben és a művészetekben."”
 • 2. 620829 2009. június 03. 11:31
  „MINEK????????????NÁLUNK AZ EMBEREK EGY TOLVAJBAGÁZS ELLEN FOGNAK SZAVAZNI EGY ÚJ ERŐRE...MERT RENDET, NYUGALMAT ÉS VÉGRE OLYAN VEZETÉST SZERETNÉNK AKIK NEM CSAK A SAJÁTZSEB TÖMÖGETÉSÉVEL FOGLALKOZIK.”
 • 1. sziszka1 2009. június 03. 11:04
  „és miről vitáznak?

  hogyan kell ellopni az EU-s pénzeket? netalántán, hogyan csapoljuk meg a forrásokat?

  Ez is fölösleges pénzkidobás!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ittas és bódult vezetőkre koncentrálnak

Az ittas és bódult vezetőket próbálják kiszűrni a rendőrök pénteken és szombaton Magyarország… Tovább olvasom