Délmagyar logó

2017. 04. 23. vasárnap - Béla 5°C | 14°C Még több cikk.

Szerelem utolsó vérig

Molnár Juli a Szerelem utolsó vérig Ninája. A filmben Füge szerelme, sikeres modell, aki olykor énekelget, és végül Dandy lenyúlja. Nina, azaz az életben Molnár Juli egy évből jó, ha két hónapot tölt itthon, most is éppen Görögországban dolgozik.
Járja a világot, keresett modell, de énekelni – bevallása szerint – valóban nem tud.
– Hogy kerültél a filmbe ?
– Egy olyan válogatáson választottak ki, ahol énekelni kellett, amit én nem nagyon tudok. Mindenesetre a CD-re előadott produkcióm megtetszhetett, mert úgy döntöttek, hogy engem kerestek. Mielőtt megkezdődött volna a forgatás, többször találkoztam a rendezővel, rengeteget beszélgettünk, így sok helyen hozzám igazítottuk a forgatókönyvet. Ennek köszönhető, hogy Nina kicsit olyan lett, mint én, de persze sokkal felületesebb, és kevésbé jár a földön.
– Ez volt az első mozifilmed.
– Igen, bár korábban több reklámfilmben is szerepeltem. Meg kell mondanom, a filmezés mindig is érdekelt, és azt hiszem, tehetségem is van hozzá.
– A szerelem utolsó vérigben modellt alakítasz. Nem féltél attól, hogy csak a külsőd miatt kellesz a filmbe ?
– Nem. Elsősorban azért örültem ennek a lehetőségnek, mert nem csak a külsőmre alapozott. Összetett karaktert kellett megformálnom, aki egyszerre ártatlan, ugyanakkor szabadszájú, őrült, ellentétekben élő lány. Nina egy tizenhét éves, ambiciózus alak, aki esténként abban a klubban énekel, ahol Füge a DJ. Nina és Füge kapcsolata inkább racionális alapokon nyugszik, mintsem a szerelmen. Ez be is bizonyosodik a végén, amikor Nina elhagyja Fügét Dandy kedvéért, aki jobban tudja a karrierjét egyengetni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Növekszik a cégalapítási kedv

Az idei év első két hónapjában naponta 100-120 bejegyzési kérelem érkezett a fővárosi cégbíróságra,… Tovább olvasom