Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 24°C Még több cikk.

Szexbotrány után most a fájdalomtól ordít Zizi

Az aktképeivel hirhedté vált lány a színfalak mögött ordított a fájdalomtól, mégis korrektül végigtáncolta a versenyszámát.

Zizi a próbák során kisebb balesetet szenvedett.

- Elrepett a bal lábfejem, amikor véletlenül rossz helyen rúgtam bele a szóló korreográfiámban szereplő székbe. Csak a partnerem, Dávid miatt vállaltam a táncot, mert nem akartam őt cserben hagyni.

Ordítottam kínomban a probákon, a döntőn pedig lidokain injekciókkal próbálták csökkenteni a fájdalmamat.

Nehéz helyzetben volt Zita a múlt héten napvilágra került meglehetősen merész aktképei miatt is, amely után a fél ország azt figyelte, milyen produkcióval próbálja lenyűgözni a nagyérdeműt.

- A képek által gerjesztett botrányt el kellett felejtenem, hogy rendes teljesítményt tudjak felmutatni. Nagyon jól esett, amikor a zsűri megmentett a párbajtól, és felhívták a nézők figyelmét arra, hogy ne az internetet, hanem a produkciómat nézzék - magyarázta Zita, akinek a pénteki döntőig két versenyszámot kellene megtanulnia mostani partnerével, Kovács Gergely Csanáddal.

Dr Magyar Mátyás csak ötven százalék esélyt ad arra, hogy a lány folytatni tudja a versenyt. Ilyen sérülés esetében ugyanis egy hétig fekvő gipsz, majd két-három hétig járó gipsz viselése javasolt.

Máté vidáman búcsúzott

A szombat este egyik kiesője a tizenhat éves Répás Máté volt, aki a Felvidékről érkezett Budapestre a játék kedvéért.

- Még nem tudom mit hoz a jövő, de szeretnék majd Magyarországra költözni, latint táncban magyar bajnok lenni - magyarázta Máté, aki mosolyogva fogadta a nézők döntését.

- Nem dőlt össze a világ, bár életem legnagyobb lehetősége volt, még rengedeg élmény áll előttem.

Tamara az USA-ba költözik

Jövőre az Egyesült Államokban költözik egy évre a szombati női kieső, Nagy Tamara.

- Egy gimnáziumba megyek majd, amely mellett természetesen táncolni is szeretnék - magyarázta Tamara, aki megkönnyezte a kiesését, de utána teljesen felszabadult.

- Sejtettem, hogy távoznom kell, ráadásul alakul egy párkapcsolatom, így több időm lesz randevúzni.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Érdeklődik a közügyek iránt?

Tovább olvasom