Délmagyar logó

2017. 11. 25. szombat - Katalin 3°C | 12°C Még több cikk.

Szféra-estély az EU jegyében

A Szféra az idei eseményeket az EU-csatlakozás vezértémájának rendeli alá. A győri rendezvény április 4-én, pénteken este 7 órakor kezdődik a Richter Teremben. Meghívást kaptak a városi és megyei önkormányzati képviselők, a megye országgyűlési képviselői, valamint a régió gazdasági, politikai, kulturális, sport-, tudományos életének kiemelkedő személyiségei.

Az esten a Széchenyi István Egyetem Zenei Intézetének hallgatói adnak műsort, Musicalvarázs címmel fellépnek a Musical Színház művészei: Tunyogi Bernadett, Végvári Eszter, Fekete Pál, Molnár László és a tánckar.
A rendezvényről aktuális információk a www.szfera.hu internetoldalakon találhatók. Itt szavazhat bárki arra, ki legyen az a személyiség, aki az estélyen megkapja a „Magyarok Európáért" díjat. A kitüntetést az kapja a régióból, aki kiemelkedően sokat tett a térség EU-szintre való felzárkóztatásáért például gazdasági, kulturális, politikai, tudományos vagy sporttéren. A díj Száz Endre rajza. Szavazni tehát a www.szfera.hu internetoldalon lehet április 3-ig.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dzsessz, nem csak vájt füleknek

A Jazz Steps együttes tagjai a swing, dixieland és a latin zene stílusos megszólaltatásáért hozták… Tovább olvasom