Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Szigetvári: az Orbán-kormányt le lehet és le kell váltani

Ez azonban csak akkor történhet meg, ha minden egyéni választókerületben a demokratikus ellenzék egyetlen közös jelöltje áll szemben a Fideszével - mondta a politikus.
Az Együtt-PM társelnöke szerint az Orbán-kormányt le lehet és le kell váltani. Szigetvári Viktor erről kedden Debrecenben azon a sajtótájékoztatón beszélt, amelyen bemutatta az MSZP és az Együtt-PM közös Hajdú-Bihar megyei 1. számú választókerületi jelöltjét.

A debreceni központú választókerületben Szegedi István egyetemi docens lesz a jelöltjük, aki az orvoscentrum gyermekklinikája gyermekonkológiai és hematológiai centrumának vezetője - jelentette be Szigetvári Viktor.

A politikus kijelentette: "határozottan hisszük, hogy 2014 tavaszán le lehet váltani, és le kell váltani Orbán Viktor kormányát". Ez azonban csak akkor történhet meg, ha minden egyéni választókerületben a demokratikus ellenzék egyetlen közös jelöltje áll szemben a Fideszével - tette hozzá.

Olvasóink írták

 • 5. csergemerge 2013. október 16. 15:16
  „"az Orbán-kormányt le lehet és le kell váltani"
  Le lehet, mivel demokrácia van.
  Le kell, ha van jobb.”
 • 4. pachakuti 2013. október 16. 09:40
  „3. majzik
  Köszi! Valami ilyen karakterű "pártmunkásként" képzeltem el én is. Biztos vagyok benne, ha most nem sikerül neki, jövőre már a Fidesz rendíthetetlen szószólója lesz, amit "megérdemelten" jól ki is fog használni.”
 • 3. majzik 2013. október 16. 08:20
  „Werber tanítvány ! Vajon miért nem csodálkozom ?

  ,,2001-ben került az Magyar Szocialista Párt (MSZP) közelébe Ron Werber munkatársaként.[1] Előbb Baja Ferenc mellett dolgozott a párt választási kampányának irányításában, később részt vett az Európai Unió Kommunikációs Közalapítvány (EUKK) megalapításában, majd Gyurcsány Ferenc munkatársaként Medgyessy Péter miniszterelnök tanácsadója lett. 2003 nyarától a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium miniszteri titkárságvezetője, augusztustól sajtófőnöke volt. 2004 júniusában Medgyessy Péter kommunikációs vezetőjévé és a kormányzati hirdetések kezelőjévé nevezték ki, a Miniszterelnöki Kabinet Nyilvános Kapcsolatok Titkárságának helyettes államtitkáraként Braun Róbert helyére.

  Gyurcsány Ferenc miniszterelnökké választása után ugyanezt a posztot töltötte be egészen 2005 májusáig. Utána egészen 2006 végéig irányította az MSZP választási felkészülését előbb a parlamenti, majd pedig az önkormányzati választási kampány során. Munkája részeként felügyelte a helyi szervezetek munkáját, irányította a párt központi szervezetét, kidolgozta a párt hirdetési-, rendezvény- és mobilizációs stratégiáját.

  2007 tavaszán magáncéget alapított Szigetvári és Társai Kommunikációs Vállalat néven. A cég 2010 előtt számos állami megbízást kapott.[2] A vállalkozás véleménykutatások, közösségi és politikai kommunikációs projektek tanácsadója, lebonyolítója Magyarországon és Közép-Európában.

  Bajnai Gordon miniszterelnök személyes tanácsadója és kabinetfőnöke volt államtitkárként a kormánya 2009 áprilisi megalakulásától azon év végéig. 2009 augusztusában az MSZP tagja lett.[3]

  2010 tavaszán és őszén ismét az MSZP országos kampányigazgatójaként dolgozott az országgyűlési és önkormányzati kampányban.

  2011-ben a Bajnai Gordon által alapított Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány kuratóriumának lett a tagja. 2012 októberében az akkor alapított Haza és Haladás Egyesület ügyvezető alelnöke lett.[4] 2013 januárjában kilépett az MSZP-ből.[5] 2013. március 8-tól a Együtt 2014 Választói Szövetség Párt egyik társelnöke.[6]"”
 • 2. pachakuti 2013. október 15. 21:23
  „Ki ez a Szigetvári? Eddig hol volt és mit csinált?”
 • 1. queenmargareth1 2013. október 15. 19:25
  „naná, ha a hülye ellenzék nem egymást marná:(”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

OGY - Tállai: önállóan is olthatnának tüzet az önkéntes tűzoltó egyesületeket

Az LMP a közmunkások katasztrófavédelembe való bevonásáról beszélt, a Jobbik pedig a bejelentés… Tovább olvasom