Délmagyar logó

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 11°C | 21°C Még több cikk.

Szijjártó: a büdzsé szakít a Gyurcsány-korszak gazdaságpolitikájával

A 2011-es büdzsé, a megújulás költségvetése szakít a Gyurcsány-korszak megszorításokra épülő gazdaságpolitikájával, növekedésre és új munkahelyek létrehozására összpontosít - reagált Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője az MSZP vasárnapi sajtótájékoztatójára, amelyen közölték: a párt feltételekkel támogatja a költségvetést.
Szijjártó Péter az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a megújulás költségvetésének gazdaságpolitikájával jut majd ki az ország az elmúlt nyolc évben felhalmozott államadósság csapdájából, és a megújulás adórendszerével fogják megteremteni Közép-Európa legversenyképesebb gazdasági rendszerét.

Tukacs István szocialista országgyűlési képviselő vasárnapi budapesti tájékoztatóján közölte: az MSZP akkor támogatja a büdzsét, ha elfogadják a párt alternatív költségvetési javaslatát, amely szerintük igazságos adórendszeren és állami takarékosságon alapul.

Olvasóink írták

 • 5. frakk 2010. november 21. 19:54
  „Atya ég micsoda kifordult világ:)) már Deszkás is igazat ad
  Deszkás , beszélj már LOgaritmussal , NP, ebgond is Klj -vel hiába beszélsz , őt már nagyon összerázta a kamion. :)”
 • 4. deszkás 2010. november 21. 18:13
  „FRAKK! Igazad van.”
 • 3. igazságkereső 2010. november 21. 16:22
  „Örömmel olvasom ezt a hírt, akkor lehet reménykedni, hogy 2011-ben és 2011-től nem raknak embertelenül utcára senkit, akik önhibájukon kívül -munkanélküliség,nyugdíj előtt álló,de nyugdíjba még nem vonulható embereket nem alkalmazás miatti munkanélküliség,már ellátást sem kapó 56 év felettiek fizetésképtelensége!!-kerültek szinte emberfeletti élethelyzetbe?! Bizony itt lenne az ideje,hiszen a Gyurcsány kormány teljes érzéketlenségről tett tanúbizonyságot,miközben Ő és minisztertársai,MSZP-s vezéregyéniségek,kik a nehéz élethelyzetben levők súlyos gondjaiból,megoldhatatlan pénzügyi helyzetükből az ég világon semmit nem érzékeltek,csak a "süketelés",semmitmondás töltötte és tölti ki ma is életüket.Ennyire hülyébe venni emberek tíz-és százezreit, ez több mint hiba,ez bűn!! Lehet ezt minden következmény nélkül megtenni egy magát európainak valló és demokráciát hirdető országban, nálunk Magyarországon?! "Magyarország én így szeretlek!" hirdette egy reklámban a televízió,ez lehet, csak az nem derült ki, hogy kit képviselt ez a hirdetés és hirdető,mert,hogy nem az emberiességet,az egészen biztos!”
 • 2. frakk 2010. november 21. 15:40
  „Fidesznek nagyon rá kellene állnia a közmű cégekre, és meggátolni a mértéktelen emeléseket. Addig mig magasak a rezsiköltségek nem fog tudni beindulni semmi. A szocik többek között ezzel vágták haza a gazdaságot, hogy még elő is segítették ezeket a árfelhajtásokat. Londonban semmivel sem drágább pl a Rezsi költség mint nálunk. csak ott legalább 5 ször többet keresnek.
  Első intézkedéseknek kell lennie a rezsiköltségek csökkentésének, mind magán, mind közületi fogyasztók részére.Ehhez az első út a villanyáram olcsóbbá tétele, mert ettől nagymértékben függ a víz és egyéb díjak is.
  Vízerőművek, építése szükséges, és Paks bővítése. A szoci Kapolyit az országból is el kell zavarni annyi kárt okozott az országnak. Tudatosítani kell a családokat hogyan tervezzenek előre. Ez ne titok legyen szoci módra, hanem tantárgy az iskolákban, és életmód műsor a tv-ben.”
 • 1. achilleus 2010. november 21. 15:07
  „Az mszp láthatóan teljesen elfeledkezett arról, hogy a Bajnai kormány 2011-re meghatározott már irányelveket, sőt elfogadták az erre vonatkozó törvényeket. Elvileg az alsó kulcs határát 2011-ben 15 millió forintra kellene felvinni. Tukacs úr? Kavinton? Tessék: http://dusikandrea.wordpress.com/2009/10/16/penzugyeink-%C2%962009-ben-es-utana%C2%85/”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eddig 406 milliót gyűjtöttek a segélyszervezetek az iszapkárosultaknak

A segélyszervezetek számláján eddig 406 millió forint pénzadomány gyűlt össze a vörösiszap… Tovább olvasom