Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Színesedik a győri bankvilág

A 27. bankfiók nyílt csütrötökön  a megyeszékhelyen. Találó volt a megnyitón az a megállapítás, hogy színes a győri bankvilág, ugyanis a legújabb pénzintézet soproni és egyben burgenlandi.
A Bank Burgenland AG magyarországi leánycége, az EB Hypo Bank Burgenland-Sopron Rt. nyitott bankfiókot a győr-belvárosi Bástya utcában. A regionális feladatra vállalkozó pénzintézet soproni fiókja fél éve működik.

A hálózat bővítésében első lépésként nyitották meg a győri fiókot. Berki Mihály igazgató azt mondta, ez lesz munkájukban az igazi próbakő. Kétsége azért nemigen van a Sopron Bank Burgenland vezetőjének, hiszen mint a másik igazgató, dr. Losonczi Ferenc a Kisalföldnek elmondta, rövidesen Sopron belvárosában is nyitnak önálló fiókot, majd a következőt idén a második negyedévben szintén Sopronban, és kedvező tapasztalatok esetén Zalaegerszegen terjeszkedik tovább a bank.

A Sopron Bank Burgenland a kis- és középvállalkozások, települési önkormányzatok pénzintézete kíván lenni, betétet gyűjt viszont magánszemélyektől is. A pénz elhelyezésében nem lesz alsó határ, és azok is a legkedvezőbb kondíciókat élvezhetik, akik szerény összeggel kopogtatnak a bankban. A tegnapi avató- és nyitóünnepségen Balogh József polgármester köszöntötte a város legújabb bankját, s Ivanics Ferenc, a megyei önkormányzat elnökhelyettese is méltatta a pénzügyi vállalkozást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyelőre nem lesz a távhődíjemelés

A Győrhő nem emeli a 2003–2004-es fűtési idényben a megyeszékhelyen a távhődíjakat. Psszel… Tovább olvasom