Délmagyar logó

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -3°C | 4°C Még több cikk.

Szlalompálya a parkolóban

Hétvégén negyedik alkalommal rendezik meg a Horváth László-emlékversenyt. A rendezvény prológját a győri egyetem parkolójában tartják. A nézők közül ketten beülhetnek a versenyautókba.

Autósport

A közelmúltban fiatalon elhunyt győri autóversenyző, Horváth László emlékére és kiskorú gyermekei megsegítésére rendezi meg a győri Arrabona Rally Club az Évgyűrűk-Horváth „Boci” emlékversenyt.
A hétvégi rendezvény a ralitúra országos bajnokság 7. futama is egyben. Az erőpróbára mintegy 90–100 versenyautó nevezését várják a rendezők. A viadalba 5 gyorsasági szakaszt iktattak a szervezők, 47 km-es össztávval, melyből hármat a Győrtől 22 km-re található écsi Rábaringen bonyolítanak.
A verseny egyik leglátványosabb programját a szombat esti 18 és 20 óra közötti prológ, vagyis óriásszlalom nyújtja. A helyszín a győri egyetem parkolója, ahol az események valószínűleg az egykori városi Volán-raliversenyek hangulatát idézik. A kilátogató és emlékfüzetet vásárló nézők közül két szerencsés sorsolás után beülhet egy-egy körre Faltusz Péter és Ábrahám Imre speciális versenyautójába. A rendezők kérik a nézőket, ha tehetik, ne autóval érkezzenek a helyszínre, mert az egyetem mindkét parkolója már reggeltől foglalt lesz.
Másnap, vasárnap reggel 8 órakor a Rábaringen kezdődik a tényleges verseny.
A másik speciális gyorsasági szakasz a közeli erdőgazdasági úton, a nézőktől elzárt területen lesz, ezért a rendezők csak a Rábaring látogatását javasolják. A viadal vasárnap 18 órakor a díjkiosztóval zárul.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy Mosolygó karrier

Fiatal, sikeres nő, 29 évesen két számítástechnikai magazin lapigazgatója. A Lajta-parti városból indult Mosolygó Kitti a saját példája alapján határozottan állítja: téves az a gyakran hangoztatott vélemény, hogy az érvényesülés nemfüggő. Naiv, éretlen huszonévesként azért pályázott meg egy férfiaknak kiírt állást, mert kíváncsi volt, ki az, akinek egy nő nem lehet elég jó. Tovább olvasom