Délmagyar logó

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 26°C Még több cikk.

Szólj bele a VOLT-ba!

A július 5–8. között idén 14. alkalommal megrendezésre kerülő VOLT Fesztivál szervezői valamennyi soproni és Sopron környéki postaládába eljuttatták az elmúlt napokban az esemény kérdőívét. Céljuk, hogy a helyiek beleszóljanak a VOLT szervezésébe. A programra vonatkozó javaslatok mellett a fesztivál infrastrukturális fejlesztésével, szolgáltatásaival kapcsolatban is tartalmaz kérdéseket a kérdőív. A szervezők arra is kíváncsiak, hogy milyen a VOLT megítélése a városban. Mint ismeretes, a korábbi felmérések szerint a VOLT Fesztivál Sopronban és környékén rendkívül népszerűnek és elfogadottnak mutatkozott.

A kérdőív egy másik része „Best of Sopron” címmel ezúttal is a város kulturális-szórakoztató életével és gasztronómiájával kapcsolatban tesz fel kérdéseket. Tekintve, hogy a VOLT Magyarország egyik legjelentősebb turisztikai eseménye is, a VOLT-osok a helyi lakók szavazatai alapján kívánják összeállítani azoknak a soproni éttermeknek, kávézóknak, borozóknak és egyéb látnivalóknak a listáját, amelyekre a soproniak a legtöbben szavaznak. A voksok alapján összeállított kalauzt a fesztivál honlapján és műsorfüzetében közlik majd, illetve a legnépszerűbb helyek idén először a „Best of Sopron” elismerő címet is magukénak mondhatják.
A kitöltött kérdőívet – amely letölthető a www.volt.hu/klub weboldalon is – a korábban megadott határidőt meghosszabbítva, április 1-ig várják a VOLT szervezői postán és elektronikus úton. A beküldők között tíz darab VIP-belépőt is kisorsolnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az utolsó soproni kalaposmester

Egy eltűnőben levő szakma, a kalaposmesterség feltehetőleg utolsó művelője Horváth Péter. A… Tovább olvasom