Délmagyar logó

2016. 12. 04. vasárnap - Borbála, Barbara -5°C | 4°C

Szombattól megnyílt

az Aranypart

Miután az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat elvégzett vizsgálata Győr mindkét szabad strandján kiválóra értékelte a vízminőséget, múlt szombattól az Aranypart I. is várja a fürdőzni, pihenni vágyókat. A nyitvatartási idő alatt –

augusztus 31-ig, naponta reggel nyolc és délután hat óra között – mentőőr felügyeli a területet, illemhely, zuhanyzó és öltöző áll a fürdőzők rendelkezésére. Fontos tudni, hogy a szabad strandokra tilos gépkocsival behajtani, oda kutyát bevinni. A fürdőzőkre és a napozókra nézve veszélyes lehet a vízparton hagyott horog, ezért a szabad strandok területén a horgászni is tilos.

Vannak a városban olyan vízterületek, ahol nem biztonságos a vízben tartózkodás. Ezért Győr jegyzőjének határozata értelmében tilos fürödni az adyvárosi tározótóban, a József Attila-lakótelep területén létesített kettő tározótóban, az Iparcsatorna teljes hosszában, a Rába bal partján (a volt újvárosi strand területén), a bácsai vízáteresztő zsilip környékén (Holt-Duna-ágban), a pinnyédi híd győri hídfőjénél, a püspökerdei átvágás teljes hosszában, Újvárosban a mákos-dűlői volt kavicsbányában, Gyirmóton a Marcalban (a kálváriarészen), a bácsai bányagödrökben, a Holt-Marcalban (a rabkerti tóban) és a győrszentiváni volt szabad strandon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megalakult Szlovákia új parlamentje

A 150 képviselő eskütételével kedden Pozsonyban megalakult Szlovákia új, hat pártból álló… Tovább olvasom