Délmagyar logó

2017. 05. 23. kedd - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Szörnyű baleset Békésben: egy halott, két sérült - galéria

Árokba sodródott és fának csapódott egy autó az Orosháza és Gádoros közötti úton vasárnap délután.
Feloldották az útzárat a Békés megyei Gádoros és Orosháza között a 4407-es számú úton vasárnap kora este, ahol délután halálos kimenetelű baleset történt - tájékoztatott a Békés megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Tordai Attila elmondta: a korábbi információkkal ellentétben a személyautó nem ütött el egy gyalogost, az autó egyik utasa repült ki a kocsiból, amikor a jármű árokba sodródott és fának csapódott.

Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint a baleset halálos áldozata egy 45-50 év közötti férfi. Életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel vittek kórházba egy 30-35 év közötti férfit, egy 23 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett, őt mentőautóval vitték az ügyeletes baleseti sebészetre.

Az MTI információi szerint az autót vezető férfi veszítette életét a balesetben, a két sérült utas stoppos volt, akiket nem sokkal korábban vett fel a sofőr.

Halálos baleset Békés megyében. Fotó: MTI (galéria)

Korábban írtuk:

Árokba sodródott és fának csapódott egy személyautó az Orosháza és Gádoros közötti úton vasárnap kora délután. Az autóban utazók közül egy ember életét vesztette, egy életveszélyes, egy pedig súlyos sérülést szenvedett - közölte a rendőrség és a mentőszolgálat.

Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese elmondta: a baleset halálos áldozata egy 45-50 év közötti férfi. Életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel vittek kórházba egy 30-35 év közötti férfit, egy 23 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett, őt mentőautóval viszik az ügyeletes baleseti sebészetre.

Tordai Attila, a Békés megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjének tájékoztatása szerint a személyautó a vasúti átjáró közelében elütött egy gyalogost, ezután sodródott az árokba. A gyalogos könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrségi helyszínelés idejére lezárták a 4407-es számú főutat, kerülni Nagyszénás irányába lehet.

Halálos baleset Békés megyében. Fotó: MTI (galéria)

Korábban írtuk:

Árokba sodródott és fának csapódott egy személyautó az Orosháza és Gádoros közötti úton vasárnap kora délután. Egy utas meghalt, ketten súlyosan megsérültek - tájékoztatott a Békés megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Tordai Attila elmondta: a személyautó a vasúti átjáró közelében elütött egy gyalogost, ezután sodródott az árokba. A gyalogos könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrségi helyszínelés idejére lezárták az utat - tette hozzá.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kész Zoltán borította a kétharmadot

Közel teljes a feldolgozottság, a független Kész Zoltán 42,66 százalékkal nyerte a mandátumot… Tovább olvasom