Délmagyar logó

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 14°C | 24°C Még több cikk.

Szulák kontójára pezsgőzhettek

Folytatás az 1. oldalról.

– Igaz – jegyezte meg a polgármester és felesége –, csak itt honorálják a várakozást ingyenpezsgővel... Az egyetlen, ami miatt kissé keserű a szájuk íze: bár nagyon tetszett a darab, de a harmadik felvonás előtt haza kellett menniük.
A várakozás alatt elterjedt a hír a színházban, hogy nem műszaki ok miatt nem kezdődött el időben az előadás, hanem mert az egyik főszereplő, jelesül Szulák Andrea nem érkezett meg időben Budapestről. Ezt tegnap Pozsgai János, a színház sajtófőnöke is megerősítette a Kisalföldnek, banális hiba történt. Szulák Andrea úgy tudta, csak hétkor kezdődik a darab Győrben. Pozsgai hozzátette: a színházban minden előadás után bemondják a művészeknek, mikor lesz a következő fellépésük, a mostani meghirdetett darab volt, időpontja szerepelt a próbatáblán, így mindenki tudta – azok is, akik szintén a fővárosból utaztak Győrbe –, hogy november 26-án ötkor lesz jelenésük. P maga is beszélt fél ötkor Szulák Andreával, de eszébe sem jutott, hogy a művész még Budapesten van...
Ritka az ilyen malőr, olyannyira, hogy ebben az évadban hasonlóra nem volt példa a nemzetiben. A felfokozott várakozást egyébként jól mutatja, hogy mindössze kilenc-tízen váltották vissza a jegyüket, mondván, nem tudják kivárni a várható csúszást.
Úgy tudjuk, a színház vezetése és a művész már aznap este egyeztetett, és abban maradtak, Szulák Andrea – jutányos áron – állja a nézők által elfogyasztott pezsgők árát. Hatvan palackkal fogyott vasárnap kora este, így sehogy sem lesz olcsó mulatság az ismert művésznek a Hyppolit, a lakáj utolsó előadása.
Természetesen szerettük volna megkérdezni Szulák Andreát is, aki azonban nem kívánt nyilatkozni ebben az ügyben. A Hyppolit-széria így is óriási sikerrel zárult: a művészt a többiekkel együtt vastapssal búcsúztatta a győri közönség.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mobiltelefont ad ki az Apple?

Tajvani források szerint az Apple márciusban dobja piacra saját mobiltelefonjait. Állítólag a… Tovább olvasom