Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Szulák és Para-Kovács a zsűriben

A hírek szerint Szulák Andrea és Para-Kovács Imre váltja Somát és Bakács Tibort a Megasztár zsûrijében.

Bár még az érintettek nem tudnak a tervről, TV2-es pletykák szerint a produkció munkatársai őket kérik majd fel a feladatra, amelyet elődeik már nem vállalnak.  
 

Szulák Andrea elgondolkodna a dolgon
Mint korábban beszámoltunk róla, a második sorozat befejeztével felrobban a Megasztár eddigi zsűrije. Két törzstag, Soma és Bakács Tibor már bejelentette, hogy végleg feláll a tehetségkutató bíráinak székéből. Információink szerint a TV2 gőzerővel keresi utódaikat, s kettőt már ki is szemeltek. A kereskedelmi csatornától kiszivárgott pletykák arról szólnak, hogy Soma helyét Szulák Andrea veszi majd át, Settenkedő székét pedig Para-Kovács Imre foglalja el.

– Elgondolkodó típus vagyok, nem utasítok vissza semmit sem az első pillanatban, de egyelőre nem kerestek meg a TV2-től – reagált a híresztelésekre Para-Kovács Imre. – Figyelemmel kísértem a műsort, nem nagyon tért el a véleményem a zsűriétől. Bár erősen Boogie párti voltam, abszolút egyetértek a végeredménnyel.

Szulák Andrea neve Soma bejelentését követően már többször felmerült, s informátorunk szerint már biztos, hogy Andrea lesz az egyik új bíra, igaz, erről egyelőre az énekes-műsorvezető mit sem tud.
– Jelenleg vidéken próbálok, amennyiben érkezik konkrét megkeresés, elgondolkodom a felkérésen – zárta rövidre nyilatkozatát a TV2 egyik vezető arca.

Presser Gábor egyelőre nem nyilatkozott arról, hogy folytatja-e a zsűrizést, és azt sem lehet tudni, hogy a másik két zsűritag, Pély Barnabás és a Megasztár jelenlegi zenei producere, Pierrot marad-e a helyén. Elképzelhető, hogy a két zenész helyére is új zsűritagokat keresnek.

– Egyelőre még nincsenek információk a Megasztár harmadik szériájának indulásáról. Még a versenyzők jelentkezésének határidejét sem jelöltük ki, és a tervezett zsűri összetételéről sincs végleges döntés – nyilatkozta Magyar Rita, a Megasztár sajtóreferense.      

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkajogi esetek 17.

Tovább olvasom