Délmagyar logó

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 11°C Még több cikk.

Szülőklub

Győr. Az értelmileg sérültek és segítőik megyei egyesülete ma délután 4 órától szülőklubot tart az ÉSSE irodájában (Szabolcska u. 1/B II. em. 205. ajtó). Szabóné Vörös Ágnes egészségügyi és szociálpolitikai előadó az igényelhető támogatásokról, szociális juttatásokról tart tájékoztatást az érdeklődőknek.

Véradás

Győr. Az Országos Vérellátó Szolgálat győri központja a városi középiskolák segítőkész tanárait, dolgozóit és a 18. életévüket betöltött diákokat várja véradásra ma reggel 7 órától délután 3 óráig a vérellátó központban.

Nyílt nap

Győr. A Kovács Margit ÁMK (Répce u. 2.) bemutatkozó nyílt napot tart ma délután 3 órától leendő első osztályosok és szüleik részére. Az emelt szintű rajzoktatás, a német nemzetiségi osztályok munkájába nyerhetnek az érdeklődők betekintést, megismerhetik az iskolai sportéletet (mazsorettek, lánytorna, foci, kosárlabda, karate), a magyar- és matematikaóra keretében pedig a következő év első osztályos osztályfőnökei mutatkoznak be. Lehetőség nyílik az egyénre szabott kérdések megválaszolására is. A szülőkkel érkező gyerekeknek játékos sportfoglalkozást szerveznek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyurcsány az MSZP élén

Gyurcsány Ferencet választotta elnökévé az MSZP szombaton Budapesten megtartott kongresszusa; a… Tovább olvasom