Délmagyar logó

2017. 01. 20. péntek - Fábián, Sebestyén -9°C | 0°C Még több cikk.

Taggyűlés

A Győri Nők Független Szervezete holnap délután öt órakor tartja a nyári szünet előtti utolsó taggyűlését Győrben, az Arany János u. 28 – 32. szám alatti TESZ-székházban.

Véradás

A regionális vérellátó központ holnap Darnózselin tart kiszállásos véradást a helyi általános iskolában délután négy órától este hétig.

Fogadóóra

Bárány István győri önkormányzati képviselő ma délután hat órakor Győrben, a Heltai J. u. 8. szám alatt tart fogadóórát.

Szentmise és koncert

A győri Szentlélek-templom felszentelésének 15. évfordulóján háromnapos lelkigyakorlat és kulturális rendezvénysorozat kezdődik. Holnap délután hat órakor szentmise lesz, este hétkor pedig Drexler Vajk ünnepi orgonakoncertje kezdődik.

Lakossági fórum

A győr-ménfőcsanaki termőföld-tulajdonosok és -használók, valamint a városrész körzetében tulajdonnal vagy földhasználattal rendelkezők számára lakossági fórumot tartanak az önkormányzati mezei őrszolgálat létesítéséről pénteken délután hat órától a Győr-Ménfőcsanak, Győzelem u. 33. szám alatt.

A szakszervezetről

A Vasasszövetség megyei szervezete kötetlen beszélgetést szervez holnap délután fél négytől a Győri Vásár keretében (Magvassy Mihály Sportcsarnok) a szakszervezeti standnál. A fórum vendégei lesznek a szövetség országos vezetői: Szőke Károly elnök, Balogh Béla alelnök, Fogarasi László szóvivő.

Duna-parti kézművestábor

Győrött a Duna holtága mellett a szabad strandon július 15-től 19-ig és július 22-től 26-ig kézművestábort szerveznek. Délelőtt üvegfestés, porcelánfestés, a természet egyéb kincseinek felhasználása szerepel a programok között. Délután erőpróba az erdei sportpályán, strandröplabda szórakoztatja a táborlakókat. Pénteken egy bográcspartival zárul a gyerkőcöknek szervezett programsorozat. Az érdeklődők a városi gyermekkönyvtárban tudhatnak meg még többet az érdekes táborról.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Örökkörök Tolcsvayval

Táncjáték ősbemutatóját tartja a Győri Balett június 8-án a Győri Nemzeti Színházban. A kompozíció… Tovább olvasom