Délmagyar logó

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 11°C | 23°C Még több cikk.

Tájékoztató a Phare-CBC pályázatokról

Közeledik a beadási határideje a Phare-CBC Ausztria–Magyarország 2002 Program keretében meghirdetett támogatásokkal kapcsolatos pályázatoknak. A pályázók szeptemberig dolgozhatják ki projektjavaslataikat.
A Váti Kht. Területfejlesztési Igazgatóság Nyugat-dunántúli Képviseletének munkatársai információs napokat szerveznek a régió mindhárom megyéjében, ahol az érdeklődők a pályázatok előkészítése során felmerült kérdéseikre is választ kaphatnak. Térségünkben Győrben és Sopronban lesznek információs napok, délelőtt 9 órakor a „A határon átnyúló környezetvédelmi infrastruktúra-hálózatok" támogatási konstrukcióról, illetve 13 órakor „Az együttműködés fejlesztése a képzés, a szakképzés és a kutatás terén" támogatási konstrukcióval kapcsolatban.

Sopronban a Váti Területfejlesztési Igazgatóság Nyugat-dunántúli Képviseletének (Új u. 12.) nagytárgyalójában augusztus 22-én, pénteken, Győrben pedig a megyeházán, a fölszinti tárgyalóban augusztus 26-án, kedden kerül sor konzultációra. A pályázóknak érdemes még felkeresniük a www.pharereg.hu internetes honlapot, ahonnan a pályázók által gyakran feltett kérdések és az azokra adott válaszok, valamint a pályázati csomag is letölthető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mire jók az őssejtek?

Tovább olvasom