Délmagyar logó

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 3°C | 13°C Még több cikk.

Tájékoztató gazdáknak

Bősárkány. Kalmárné dr. Hollósi Erika egyetemi adjunktus tart tájékoztatót a helyi és a környékbeli gazdálkodóknak május 30-án, kedden este hat órakor a művelődési házban. Témák: a mezőgazdaság és vidékfejlesztés támogatási rendszere az Európai Unióban, a támogatási jogcímek a mezőgazdaságban, a tervezett uniós

reformok várható hatása az

ágazatban.

Jogi tanácsok ingyen

Csorna. A Szociális Szolgáltató Központ szervezésében ingyenes jogi tanácsadás lesz május 29-én, hétfőn, délután két órától háromig az intézmény Szent István téri irodájában.

II. világháborús

veteránok találkoznak


Bősárkány. A II. világháborúban részt vett rábaközi veteránok tizenkettedik találkozóját holnap rendezik a településen. A program a következő: gyülekező és ünnepélyes megnyitó délelőtt fél tízkor a dísztéren, tíz órakor szentmise, tizenegykor megemlékezés a Hősök szobránál.

Gyermeknapi program lángossal, palacsintával

Szil. A községi gyermeknapot holnap délután három órakor tartják a Hunyadi téren. A megnyitó után a Körzeti Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény néptánc tagozatának záróvizsgája, négykor az óvoda évzáró ünnepsége kezdődik. Este fél hétkor a vállalkozó kedvű gyerekek produk-

ciói, valamint ügyességi versenyek következnek. Ezenkívül öt órától légvár várja a kicsiket, fél hatkor pedig minden gyermek palacsintát és lángost kap.

Eszperantisták találkozója

Bodonhely. Az eszparantisták a községben tartják tizedik, jubi-

leumi találkozójukat. A házi-

gazda Varga Iván az ország egész területéről várja vendégeit a most hétvégi programokra, a Dózsa utca 72. szám alatti házában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kézműves tábor

Tovább olvasom