Délmagyar logó

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 13°C | 25°C Még több cikk.

Tájékoztató nap a győri egyetemen

A nemzetközi pályázatok, ösztöndíjak, nyelvvizsgatípusok és önkéntes munkalehetőségek száma végtelen. A hatalmas választék egy részét kíséreli meg bemutatni az Egyetemi Hallgatói Külügyi Bizottság harmadik alkalommal a Széchenyi István Egyetem aulájában, október 10-én a Nemzetközi Tájékoztató Napon (NETÁN).
A győri Széchenyi István Egyetem támogatásával megvalósuló, október 10-ei kezdeményezés célja, hogy a hallgatókkal megismertessék azokat a szervezeteket és egyéb intézményeket, amelyek segíthetnek a hallgatóknak külföldön tanulni, kutatni, önkéntes munkát végezni, vagy akár belföldön a nyelvtudásukat fejleszteni, valamint más országok kultúráival közelebbről megismerkedni. A Nemzetközi Tájékoztató Napon számos nemzetközi és magyarországi iroda mellett bemutatkoznak különböző nyelviskolák, nyelvvizsgaközpontok, kulturális intézetek, valamint az egyetemen hasonló tevékenységet folytató hallgatói szervezetek, továbbá az Idegen Nyelvi és Kommunikációs Tanszék is részletes tájékoztatást nyújt képzéseiről.
A rendezvény szeretné ráébreszteni a hallgatókat, hogy mennyi lehetőségük van nem csupán helyi vagy regionális, hanem országos és nemzetközi szinten is elképzeléseik megvalósításához, céljaik eléréséhez.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy győzelem

Labdarúgás Bonyhád–Fészek Csempebolt Győr Kunsziget 0–4 (0–3)

NB… Tovább olvasom